16:56 Dom i saveti Kupujete polovnu odeću? Evo šta treba da uradite pre nego što je obučete i kada je bolje da je ne kupite
16:54 Dom i saveti Oslobodite se neuspeha i bolesti iz kuće: Izbacite negativnu energiju koja truje vaš životni prostor
13:20 Dom i saveti Da uvek imate para: Izračunajte koje boje treba da bude vaš novčanik kako bi vam uvek bio pun
18:18 Dom i saveti Izbacite ove stvari iz kuće: Donose nesreću i blokiraju protok energije, evo kako da podignete vibracije
22:13 Dom i saveti Feng šui trik za privlačenje bogatstva: Ova tri sastojka su obavezna u kući, ako želite da plivate u parama
19:54 Dom i saveti Odmah izbacite ovo iz kuće: Mnogi to koriste kao dekoraciju, a privlači siromaštvo i lošu sreću u ljubavi
16:40 Dom i saveti Prema feng šuiju privlači sreću: Unesite ovu biljku u kuću i u vaš dom stiže blagostanje
22:20 Dom i saveti Ako želite pun novčanik, napravite ove promene: Feng šui saveti za privlačenje bogatstva u vaš dom
10:43 Dom i saveti 4 stvari koje ni najrođenijem ne pozajmljujte: Sa njima će i novac odlaziti iz kuće, a kad dobijete odeću na poklon, obavezno ovo uradite!
22:10 Dom i saveti Odmah izbacite ove 3 stvari iz kuće: Privlače svađe, siromaštvo i negativnu energiju!
22:22 Dom i saveti Četiri feng šui saveta kako da privučete blagostanje: Aktivirajte ugao novca u domu koji će doneti bogastvo
22:07 Dom i saveti Boja zidova u spavaćoj sobi energetski deluje na ljude: Svaka ima posebno značenje, kako odabrati pravu prema feng šuiju?
10:02 Zdravlje Navike koje kvare zube: Svi mahom radimo ove stvari, a stomatolog otkriva kako da sačuvamo blistav osmeh
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam