20:33 Dom i saveti Da vas u 2025. ne potera baksuz, već sreća: Okitite jelku na ove datume i sve želje će vam se ostvariti!
14:55 Dom i saveti Nikada ne koristite ovu boju u kući: Prema psihologiji, simbol je nesreće i stvara loše raspoloženje
20:45 Dom i saveti Feng šui pravila za ukrašavanje jelke: Privucite novac i ljubav u 2025. godini pomoću ukrasa i boja
11:37 Dom i saveti Najbolji datumi za kićenje jelke: Veruje se da će privući novac i ljubav, a oterati nesreću, ako to uradite na ove dane u decembru
16:01 Dom i saveti Pare će se lepiti za vas, a u kući vladati sreća: Stavite ovu biljku ispred ulaznih vrata
15:20 Dom i saveti Već na ulazu možete da prepoznate da li je sreća u domu: Ovi predmeti privlače siromaštvo i nesreću
11:09 Dom i saveti Blago onom ko ima ovo drvo blizu kuće: Veruje se da čuva ukućane od bolesti i nesreće, a privlači blagostanje
12:41 Horoskop Zaboravite na besparicu i samoću! Stavite u novčanik 1 komad za privlačenje para, a evo koliko da nosite za ljubavnu sreću
11:28 Dom i saveti Boja spavaće sobe otkriva vaš temperament: Saznajte u koju grupu vi spadate, a ova nijansa se preporučuje ako želite da "začinite" stvari u krevetu
18:41 Porodica Ako dobijete ovakve poklone za slavu, odmah ih bacite! Veruje se da privlače svađu i nesreću u kuću
10:45 Dom i saveti Veruje se da privlači nesreću: Nikako ne kačite zidni sat na ovom mestu u kući, a važno je i kako izgleda
13:20 Dom i saveti Nered u kući privlači nesreću: Pretrpan hodnik ne da novcu da uđe u dom, ako želite da smršate red u ovoj prostoriji je bitan
09:30 Dom i saveti Račun za struju će biti 30% niži: Isključite ova 3 uređaja kada ih ne koristite, vuku struju kao ludi!
09:05 Poznati INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada
08:40 Zdravlje Izbegavajte za doručak ove 4 namirnice: Nadimaju stomak, stvaraju nervozu i osećaj umora
08:15 Dom i saveti Koliko često treba prati peškire? Stručnjaci objašnjavaju na koje stvari da obratimo pažnju, ovo morate da znate
07:51 Poznati Život su mu obeležile tragedije: Sam je sebi bio najveći neprijatelj, a umro je je juče u teškim mukama, potpuno sam
07:25 Poznati Poznati glumac preminuo od raka grla: Ovo su simptomi opake bolesti koji mnogi ignorišu i mešaju sa prehladom