Doterala liniju bez gladovanja: Poznata glumica Rene Zelveger smršala je više od 15 kilograma uz ove 3 namirnice

Vesti 06.05.2024 14:11 0

Rene je jedna od glumica koja zbog dobre uloge nema problem da potpuno transformiše svoje telo. To je i uradila.

rene zelveger

Profimedia

Glumica Rene Zelveger proslavila se ulogom Bridžet Džouns u istoimenom filmu. Ali zbog te uloge je morala da se ugoji. I to dva puta. Prvi put se za ulogu udebljala 15 kilograma, a drugi put i više od toga. Glumica je posle završetka snimanja uspela ovaj višak kilograma da skine, oba puta. U tome joj je pomogla dijeta bazirana na nemasnoj ribi, pirinču i povrću. Takođe, vežbala je dva sata dnevno u teretani.

rene zelveger

Profimedia

 

 

Zonska dijeta

Držala je „zonsku dijetu“ koja utiče na poboljšanje celokupnog zdravlja, a ne samo na gubitak kilograma. Kreator dijete je doktor Beri Sirs. Zonska dijeta sadrži više ugljenih hidrata od keto dijete, a unosi se 40 posto ugljenih hidrata, 30 posto proteina i 30 posto masti.

 

 

Šta ne sme da se jede

Namirnice koje bi trebalo da izbegavate su banane, grožđe, suvo voće, zbog visokog procenta šećera, a kada je u pitanju povrće tokom dijete se ne jedu grašak, kukuruz i krompir. Doktor Beri ističe da ne bi trebalo jesti hleb, peciva, paste i nudle, odnosno sve ono što sadrži belo brašno.

 

 

Mora da se vežba

"Gde god se nalazim, vežbam. Svuda nađem teretanu“, izjavila je Rene jednom prilikom. Glumica je dodala i da voli da trči i svaki dan pretrči 3-6 kilometara. "Fizička aktivnost je od presudnog značaja za dobar osećaj", zaključila je i dodala da je bitno redovno treniranje ne samo zbog mršavljenja, već i da se spreči da dođe do opuštene kože.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading