Demi Mur otkrila tajnu vitke linije: Evo šta jede pa u 61. godini ima tako zgodno telo i izgleda duplo mlađe!

Vesti 21.04.2024 14:35 0

Američka glumica Demi Mur je odlučila da otkrije tajnu svog lepog izgleda uprkos godinama.

demi mur

Profimedia

Demi Mur (61) je nedavno bila na proslavi koju je organizovao poznati brend "Dolče & Gabana" u Milanu. Nosila je providnu haljinu koja je otkrila njeno zgodno telo i privukla pažnju prisutnih i medija širom sveta. Svi su se pitali kako ima tako savršenu liniju u 60-im godinama.

Prihvatite svoje telo

"Kada sam bila mlađa držala sam strogu dijetu i unosila jako malo kalorija, a onda sam saznala da to ne daje najbolje rezultate, a osim toga nije ni zdravo", ispričala je Demi. Rekla je da je "prihvatanje svog tela ključ sreće i dobrog osećaja" i dodala: "Kada shvatiš da je telo koje imaš najlepše i da se u njemu moraš osećati lepo, tada se sve menja."

demi mur

Profimedia

 

Umereno jede, umereno vežba

Demi kaže da je ključ dobre forme umerenost. „Umereno jedem i umereno vježbam, jer sam shvatila da krajnosti ne vode nužno do uspeha. Iscrpila sam se vežbanjem u teretani i još nisam bila zadovoljna svojim izgledom, danas samo manje vežbam, ali nikad nisam bila srećnija", rekla je poznata glumica.

demi mur

Profimedia

 

Uglavnom se trudi da jede zdravo, ali jednom nedeljno pojede neki slatkiš i "zabranjene" kalorije. Šest dana u sedmici jede niskokaloričnu hranu, ali nedelja je dan za opuštanje. Najveći deo njenog jelovnika čine proteini koji su važni za izgradnju mišića i za dobro zdravlje.

 

Komentari (0)
Loading