Patite od upale uva? Postoji način da znatno smanjite neprijatnost i bol prirodnim putem, primenite metodu koja provereno deluje

Vesti 16.01.2024 10:40 0

Toplota će prijati vašem uvu i bol će se znatno smanjiti...

trik

Printscreen/TikTok/aroseslimes

Oni koji pate od hroničnih upala uva znaju kolika je to neprijatnost i koliki je to bol. Često je zna da poremeti naše normalno funkcionisanje i učini da se osećamo nervozno i uznemireno.

Pored terapije prepisane od strane lekara, postoji nešto što možemo uraditi sami u svom domu kako bismo olakšali muke. Potrebno je samo praktikovati opreznost jer su uši izuzetno osetljive.

Jedno rešenje za ovaj neprijatan problem podelila je TikTok korisnica čiji kanal nosi naziv ,,aroseslimes", demonstrirajući ga na svojoj ćerki.

Snimak možete pogledati ispod:

 

 

Kako biste sproveli ovu metodu potrebna vam je jedna čaša, malo vode i papirni ubrus. U čašu sipajte malo vrele vode (onoliko vrele koliko možete da podnesete). U čašu sa vodom ugurajte ubrus kako voda ne bi došla u kontakt sa vašim licem. Priljubite čašu na uvo kako bi se stvorio vakum. Držite čašu na uvu sve dok ne nestane vakum i dok se voda ne rashladi.

Toplota će prijati vašem uvu i bol će se znatno smanjiti. Probajte i prenesite utiske!

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading