Doručak je, slažu se svi, najvažniji obrok tokom dana, a ukoliko želite zasitan, hranljiv doručak koji će i vaša deca voleti, probajte heljdinu kašu.
Kašu je jako jednostavno napraviti, a možete je prilagoditi sebi koristeći bilo koje voće, orašaste plodove, vrste mleka ili napitaka, semenkama ili zaslađivača koji vam se sviđaju, piše Krstarica.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Skuvajte heljdu u u blago posoljenoj vodi i procedite. Kod kuvanja pazite da se ne raskuva. Kuvajte je od 10 do 15 minuta, uz redovnu proveru.
Po želji je kombinujte s omiljenim napitkom, naseckajte voće, nabacajte orašaste plodove po svom ukusu i dodajte semenke.
Ukusan i hranljiv doručak je gotov!
Bonus video: