Japanska METODA skidanja SALA za samo PET minuta: Žene širom SVETA su očarane REZULTATIMA

Vesti 10.12.2022 13:53 0

Ostati aktivan je ključ zdravog načina života, pa se upravo zbog toga pojavila B-Life metoda, posebno popularna i uspešna u Japanu.

dijeta

Shutterstock

Za ovu metodu dovoljno je da odvojite pet minuta dnevno. Pet minuta vežbanja u kojima se kombinuju tipične vežbe sa jogom ili pilatesom. Tako radimo na mišićima trupa, jačamo ih i olakšavamo njihovo toniranje.

Uspeh metode leži u činjenici da traje malo vremena, jača telo i kombinuje nekoliko disciplina. Izvode se ukupno tri vežbe. Prva vežba se radi na tlu i traje jedan minut. Fokusiramo pogled na pod, naslonimo podlaktice na pod, držeći laktove u visini ramena. Telo se podiže sa poda i oslanja se samo na vrhove prstiju. Druga vežba se radi u sedećem položaju. Podižemo noge i savijamo kolena, kao da smo u položaju broda. Leđa ostaju potpuno ravna, a ruke su paralelne sa podom i nogama.

Treća vežba je vezana za pilates. Sedimo na podu, ispruženih nogu. Ispružimo ruke ispred tela i uz kontrolisano disanje podižemo ih iznad glave. Nakon toga se vraćamo u početni položaj. Ovim vežbama možemo dobiti ravan stomak, ojačati i tonirati mišiće i dugoročno poboljšati zdravlje. I sve to za samo pet minuta dnevno.


 
Komentari (0)
Loading