Zbog jakih BOLOVA u stomaku otišla je da izvadi krv i saznala da je TRUDNA: Sada apeluje na sve DEVOJKE da obrate pažnju na svoje rezultate

Vesti 16.09.2021 12:49 0

Pošto je primetila da ima učestale bolove u predelu stomaka i sve jače vrtoglavice, Samanta Gibston je otišla da izvadi krv, a kada je čula šta su rezultati otkrili - ostala je u šoku

Zbog jakih BOLOVA u stomaku otišla je da izvadi krv i saznala da je TRUDNA: Sada apeluje na sve DEVOJKE da obrate pažnju na svoje rezultate

Printscreen/TikTok

Pošto ni sama nije mogla da veruje u to što su joj lekari rekli, odlučila je da podeli svoju priču sa korisnicima TikToka i da na ovaj način upozori ostale devojke.

Gibson je u svom videu rekla kako je bila šokirana kada su joj iz medicinske laboratorije javili da je trudna, iako nije imala odnose više od godinu dana. Kako kaže, kada je čula ovu "divnu vest", pomislila je da je to neka greška. 

- Rezultati su pokazivali trudnoću, a ja sam znala da nisam u drugom stanju, jer nisam imala odnose najmanje godinu dana, možda i više - rekla je i objasnila da se na vađenje krvi odlučila jer je tih dana imala česte vrtoglavice i probadajuće bolove, toliko jake da nije mogla da ustane iz kreveta.

Kada je po preporuci lekara otišla da izvadi krv, i kada je dobila poziv iz laboratorije, rečeno joj je da su hormoni u trudnoći veoma visoki.

Pošto ih je, kaže, uveravala da sigurno nije trudna, predložili su joj da ponovo uradi test, da proveri o čemu se radi - ponovo su joj uzeli krv, ali rezultate nikada nije dobila.

 

Međutim ona kaže da je sada potpuno sigurna da nije trudna jer je od tada prošlo nekoliko meseci. Pretpostavlja, kaže, da su pomešali nalaze u laboratoriji, ali moraće ponovo da ode kod lekara jer još uvek ima jake bolove u stomaku.

- Mislim da bi dobila srčku da sam na tvom mestu - napisala je jedan korsnica, a Samanta joj je odgovorila da je njena baka izuzetno religiozna i da bi se njena trudnoća smatrala "blagoslovom". 

Komentari (0)
Loading