Kašalj se takođe javlja i kod aktivnijh pušača, a ovaj napitak je najbolji način da ga se rešite.
Recept
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
- 1 crveni luk
- 6dl vode
- 2 kašike šećera
- 1 kašika meda
- lovorov list
- malo belog sleza
Priprema: U šerpicu koja ne zagoreva najpre stavite dve kašike šećera, kada šećer počne da se karamelizuje dodajte polako svu vodu. Isecite luk na krupne delove, nije neophodno sitno ga naseckati. Zatim ga dodajte u šerpicu.
Sačekajte dok voda provri, onda pustite neka se luk krčka još par minuta. Dodajte lovor i beli slez. Sklonite sa ringle i ostavite neka luk odstoji u čaju još 10 ili 15 minuta. Na kraju, kada budete hteli da pijete čaj, dodajte kašiku meda.
Tanja
09.04.2022 11:27ja imam sličan, kuva se od maline, lista ili ploda. čuda cini. naravono i ovde se koristi med kao najbolje od pcele i nikako seceri beli