Rešite se NADUTOSTI i VIŠKA KILOGRAMA: Za 24 sata izbacuje sve otrove, a smete da ga koristite samo DVA puta godišnje

K.Ć Vesti 21.12.2021 08:01 1

Za samo jedan dan očistite vaš organizam

Rešite se NADUTOSTI i VIŠKA KILOGRAMA: Za 24 sata izbacuje sve otrove, a smete da ga koristite samo DVA puta godišnje

Pexels

Detoksikacija je preporučljiva svima i treba se što češće raditi. Sve oko nas utoče na naše organe i truje nas, od hrane i vode do cigareta, alkohola, lekova i vazduha.

Svi ti štetni otrovi otpuštaju svoja dejstva u naš krvotok i na taj način dolaze do svakog pojedinačnog organa. Jasno vam je iz priloženog zašto je toliko važno da svoj organizam u određenim vremenskim intervalima čistite od nagomilanih štetnih materija.

Ali, podjedanko je važno i da izaberete adekvatan i delotvoran metod, koji je u isto vreme i bezbedan. Mi vam donosimo recept za upravo jedan takav detoks tretman, koji će efikasnije od bilo čega očistiti vaše telo od otrova.

Eliksir od belog luka i crnog vina čisti telo od viška soli i masnoće, rešava problem nadutosti i viška kilograma. Koristi se tradicionalno već dugi niz godina i pokazao se kao veoma delotvoran.

Našem organizmu je nekada potrebno da se pročisti, a ovaj prirodan lek pomaže da izbacimo toksine i poboljšamo cirkulaciju.

Oni koji su ga probali tvrde i da će vas osloboditi stresa i hroničnog umora!

Sastojci:

  • 12 čenova belog luka
  • pola litre crnog vina (može i kupinovo)

Priprema:

Očistite beli luk i usitnite ga, pa stavite u staklenu bocu. Dodajte vino i dobro zatvorite. Čuvajte na svetlosti 2 nedelje i svakog dana promućkajte po nekoliko puta.

Nakon 2 nedelje, procedite napitak i prespite u drugu staklenu flašu. Uzimajte po jednu kašičicu tri puta dnevno tokom mesec dana.

Napomena: Ovo je jak prirodni lek i zato ga primenjujte sa pauzom od 6 meseci između 2 tretmana, dakle, samo dva puta godišnje.

Komentari (1)
Loading
Ivan
21.12.2021 15:19

"Sigurno ce pobediti" kao i do sada, mozda 2%. Zar taj KRIMINALAC stvarno misli da je narod lud i kratkog pamcenja.