11:48 Zdravlje Kombinacija ova dva ZAČINA čisti sve TOKSINE iz organizma: Pijte ga svako JUTRO i osetićete ogromnu promenu i dobru ENERGIJU
11:17 Zdravlje Izbegavajte JOGURT u ovim situacijama: Koristan je samo ako ga uzimate u pravo vreme i to TAČAN BROJ čaša
08:00 Zdravlje DOKTOR DUNJIĆ TVRDI: Ovo što držite ispod KREVETA, zrači vas kao RENDGEN, hitno promenite navike koje vam UNIŠTAVAJU ORGANIZAM
16:29 Zdravlje Uz ovih PET navika URAVNOTEŽITE šećer u krvi: Smanjuje se i šansa za SRČANI i MOŽDANI udar, ali i demenciju
14:40 Zdravlje Kombinacija ove DVE NAMIRNICE smanjuje RIZIK od moždanog udara i jača SRCE: Posebno su prave bombe, a zajedno tek ŠTITE organizam
20:19 Zdravlje Šta se dešava u VAŠEM organizmu ako prestanete da pijete ČAJ? Ovaj napitak nije UVEK lekovit i dobar za zdravlje
19:30 Zdravlje Truju nas, uništavaju nam ZDRAVLJE: Oranizam nam je pun TOKSINA, samo na ovaj način možemo očistiti TELO od teških metala
21:00 Zdravlje Izlečite prehladu PREKO NOĆI: Ovom kineskom metodom ojačaćete organizam, potrebno je da čaju i đumbiru dodate OVAJ začin
17:20 Zdravlje Znamo da alkohol unuštava JETRU: Kada čujete šta radi OVOM ORGANU, dobro ćete se zamisliti da li da popijete koju čašicu više
16:00 Zdravlje Napravite NAPITAK od LOVOROVOG LISTA: U roku od DVE NEDELJE rešićete se ozbiljnih problema!
22:06 Zdravlje Plan ishrane posle kog ćete se "istopiti": Za samo 48 sati izbacite sve TOKSINE iz ORGANIZMA!
08:30 Zdravlje Nekoliko čaša TOPLE vode na PRAZAN želudac rešava brojne probleme, za početak rapidno UBRZAVA metabolizam!
21:46 Poznati Poražavajući detalji o stanju Brusa Vilisa: Glumački velikan je preko noći ostao bez svega - sada više ne može ni ovo da radi
21:20 Poznati Milenijalci su ih obožavali: Nepobedivi tandem vraća se na male ekrane posle 22 godine!
20:52 Dom i saveti Koliko često treba prati posteljinu tokom vrućina? Odgovor bi mogao da vas šokira!
20:28 Zdravlje U 45. godini mi je dijagnostikovana Alchajmerova bolest: Ovo su bili prvi simptomi koje sam primetila, a ignorisala sam ih
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 23. jul: Bikovi, slušajte šta vam srce govori, Blizanci su na udaru retrogradnog Merkura, Lav treba da uspori