16:00 Zdravlje Napravite NAPITAK od LOVOROVOG LISTA: U roku od DVE NEDELJE rešićete se ozbiljnih problema!
22:06 Zdravlje Plan ishrane posle kog ćete se "istopiti": Za samo 48 sati izbacite sve TOKSINE iz ORGANIZMA!
08:30 Zdravlje Nekoliko čaša TOPLE vode na PRAZAN želudac rešava brojne probleme, za početak rapidno UBRZAVA metabolizam!
20:24 Zdravlje JEFTIN PRIRODNI NAPITAK ZA ČIŠĆENJE MASNE JETRE: Samo skuvajte ovo VOĆE i odmah ćete osetiti olakšanje!
11:09 Zdravlje Evo zašto nam se nekada "traži" KEČAP! Stručnjaci su otkrili kako i koliko ovaj sos utiče na naše EMOCIJE i mozak!
08:43 Zdravlje Čim je namirišemo odmah se RAZBUDIMO: Evo zašto je KAFA savršen napitak u ranim jutarnjim satima!
18:53 Zdravlje Spušta loš HOLESTEROL i utiču na rad najvažnijeg ORGANA: Evo zašto VEČERAS treba potopiti samo ČETIRI badema u toplu vodu!
08:30 Zdravlje Nije baš toliko "ZDRAV": Đumbir ne smete uzimati ako imate jedno od ova TRI zdravstvena STANJA!
20:30 Zdravlje "Imam dva krvotoka": Pevačica je sasvim slučajno otkrila da ima REDAK zdravstveni problem ali i BLIZNAKINJU koja živi u NJOJ!
21:04 Porodica PET koraka do ljubavnog VRHUNCA: HIT trikovi žena koje dožive orgazam tokom SVAKOG odnosa
16:05 Zdravlje Organizam vam šalje UPOZORENJE: Ako imate AKNE na ovom delu lica, vreme je da potražite POMOĆ!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima