08:02 Dom i saveti Zaobilazite ga u širokom luku: Ovaj napitak stomak ne probavlja, a mi ga uzimamo svako jutro
14:28 Zdravlje Svako jutro sam u kafu stavljala kašičicu ovog začina: Za mesec dana ušla sam u farmerke iz srednje škole
15:42 Zdravlje Kafa pomaže srcu: Omiljeno piće u Srbiji nije samo ukusno, već i zdravo, evo koliko šolja dnevno preporučuju doktori
09:00 Dom i saveti Trik koji menja sve: Vaša kafa ne mora biti ni slatka ni gorka - dodajte samo trunčicu ovoga!
08:20 Dom i saveti Zbog ovoga vam kafa ne ispadne kao u kafiću: Greška broj 1 koju svi prave kad kuvaju omiljeni napitak
19:53 Dom i saveti Kod nas je najnormalnije da uz kafu dobijemo čašu vode: Ali ona nije za piće kao što svi misle - evo čemu služi!
11:56 Dom i saveti Talog od kafe ne ide ovde: Napravićete haos, bacite ga u kantu ili uradite nešto još bolje
10:57 Zdravlje Ovo je namirnica koju organizam uopšte ne vari, a doručkujemo je svako jutro: Nećete verovati šta radi našem telu
16:14 Zdravlje Dodajte ovo u kafu i sprečite skok šećera u krvi: Pretvorite je u moćan napitak za zdravlje i energiju
18:26 Zdravlje Neurolog savetuje: Svako ko ima glavobolju treba da popije ova 2 napitka, a evo i zašto!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac