17:46 Poznati "To će me proganjati čitavog života": Al Paćino otkrio koja trauma iz detinjstva ga i dan-danas uhodi
10:29 Poznati Majka ju je sa 14 godina poslala na operaciju nosa: Danas je vanserijska lepotica, a zbog bolesti zamalo da izgubi sve
14:53 Poznati "Vadila sam majci tablete iz usta": Slavna glumica otkrila uznemirujuće detalje iz svog teškog detinjstva
11:37 Poznati "Moj otac je sa 9 godina išao na suđenje zbog ubistva njegovog oca": Dečko Megan Foks otkrio traumatične detalje iz svog detinjstva
18:18 Porodica Bez interneta i mobilnih telefona, ali sa više druženja: 11 "smrtnih grehova" koje su roditelji dopuštali deci u Jugoslaviji
19:00 Dom i saveti Napitak iz DETINJSTVA koji jača imunitet: Naročito je dobar za sve koji se bave FIZIČKIM radom jer u momentu neutrališe UMOR
16:20 Dom i saveti Poslastica našeg DETINJSTVA: Kolač sa VIŠNJAMA i JOGURTOM pravo je OSVEŽENJE za vrele dane
15:10 Dom i saveti Posni KAČAMAK kakav od sada niste probali: Ako mu dodate samo JEDAN sastojak pretvara se u vrhunski gurmanluk
10:04 Poznati Od malena je vaspitavana kao ŽENA PRINCA: Iako nije "KRALJEVSKE KRVI" imala je šta je htela i pohađala NAJSKUPLJE škole, ovako je Kejt Midlton provela DETINJSTVO
15:20 Zdravlje Uspomene mogu nastati kod beba od tri meseca, pa zašto se onda ne možemo setiti detinjstva?
11:31 Poznati "ČUVAO SAM OVCE, BIO JE RAT" Nikad ispričana TEŠKA priča o DETINJSTVU Andrije Miloševića, JEDAN detalj će vas posebno rastužiti!
15:45 Poznati Marija Šerifović progovorila o detinjstvu: Otac je bio loš za NAS pa roditelji nisu mogli ništa PAMETNIJE da smisle nego da se RAZVEDU
09:19 Zdravlje U Srbiji redovi ispred apoteka: Svi se žale na iste simptome, farmaceut dr Cvijetinović objašnjava o čemu se radi
08:51 Poznati Hari je nazvao oca na rođendan pa ga brutalno ponizio: Kralj Čarls mu ovo nikada neće zaboraviti
08:20 Poznati Britni Spirs se rešila još jedne muke: Nakon što je sin došao da je vidi, usledila je ponovo lepa vest
22:06 Horoskop Horoskopski znakovi koji biraju pogrešne partnere: Ipak, uvek su spremni da pruže šansu novoj ljubavi
21:41 Zdravlje Uveče stavite lovorov list pod jastuk: Ujutru ćete se iznenaditi onim što se desilo, još su naše bake to radile!