11:47 Lepota i Moda "Ruga se ženama koje su u tim godinama": Kris Džener (68) novom fotkom izazvala lavinu besa na Instagramu
15:23 Poznati Pred penzijom, a želi da se uda: Isplivali novi detalji o braku Kris Džener i njenog dečka, u vezi su više od 10 godina!
09:46 Poznati "Moraju da mi odstrane jajnike": Kris Džener prvi put javno progovorila o tumoru, a evo šta joj najteže pada
18:47 Poznati Kris Džener šokirala svet: Rijaliti zvezda u emisiji otkrila od čega boluje, situacija je alarmantna!
17:52 Poznati ,,Srce me boli": Kris Džener objavila vest o iznenadnoj smrti svoje jedine sestre, ovo nikada neće zaboraviti
12:08 Poznati "To je bila moja najveća životna greška": Kris Džener po prvi put nakon više od 30 godina progovorila o prevari, postaje napeto!
11:32 Poznati Nema šale sa "mamadžerkom": Kris Džener u novi poslovni pohod uključila najslađu partnerku, pobednički duo se sjajno zabavio, rođene zvezde!
17:28 Poznati U sedmoj deceniji izgleda NIKAD BOLJE: Kris Džener promenila dve stvari i izgleda PREPOROĐENO!
18:03 Lepota i Moda Niko NE veruje da je Kim ostala u SENCI svojih sestara: Svi modni kritičari su bili ŠOKIRANI, a ko je prema VAMA najbolje obučen?
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale