11:53 Poznati Ovako Selma Hajek prekriva sede bez farbe: Sve što vam treba sigurno imate u neseseru za šminku
11:10 Poznati Bacila je sve u drugi plan: Selma Hajek u crvenom od glave do pete, nikad nije bila lepša
13:06 Poznati Kao od majke rođena: Selma Hajek zapalila Instagram provokativnom fotkom, fanovi joj poručili da nema lepše žene od nje
17:05 Poznati "Nisam ni znala da će se to odigrati tog dana": Selma Hajek otkrila da se udala na nagovor porodice, imala je strah od braka
14:47 Poznati Navikli smo da je viđamo doteranu i glamuroznu: Selma Hajek uhvaćena čupava i bez šminke, svi se pitaju šta joj se desilo
16:47 Poznati Čuvene "Odmetnice" opet zajedno: Posle 17 godina Penelope Kruz i Selma Hajek na premijeri filma lepše nego ikad
10:29 Poznati Selma Hajek nikad nije bolje izgledala: Na zanosnim oblinama pozavidele bi joj duplo mlađe
13:05 Poznati Selma Hajek nikad zgodnija: Istakla svoje obline u bikiniju, pozavidele bi joj i duplo mlađe devojke
13:45 Poznati Jednostavno, a senzacionalno: Srebrna metalik suknja Selme Hajek naglasila zanosne obline slavne glumice
11:02 Poznati Sejma Hajek se oprostila od Metjua Perija: "Postoji posebna veza kada sa nekim delite snove"
21:46 Poznati Poražavajući detalji o stanju Brusa Vilisa: Glumački velikan je preko noći ostao bez svega - sada više ne može ni ovo da radi
21:20 Poznati Milenijalci su ih obožavali: Nepobedivi tandem vraća se na male ekrane posle 22 godine!
20:52 Dom i saveti Koliko često treba prati posteljinu tokom vrućina? Odgovor bi mogao da vas šokira!
20:28 Zdravlje U 45. godini mi je dijagnostikovana Alchajmerova bolest: Ovo su bili prvi simptomi koje sam primetila, a ignorisala sam ih
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 23. jul: Bikovi, slušajte šta vam srce govori, Blizanci su na udaru retrogradnog Merkura, Lav treba da uspori