Bacila je sve u drugi plan: Selma Hajek u crvenom od glave do pete, nikad nije bila lepša

Olja Jelić Vesti 24.02.2024 11:10 0

Na Nedelji mode u Milanu održana je nova revija italijanskog Gučija na kojoj je posebnu pažnju osigurala zanosna meksička diva

Selma Hajek

Profimedia

Na Nedelji mode u Milanu održana je nova revija italijanskog Gučija na kojoj je posebnu pažnju osigurala zanosna meksička diva.

Selma Hajek se na reviji pojavila u društvu supruga Fransoa-Henrija Pinaulta, izvršnog predsednika grupacije Kering u čijem se vlasništvu nalazi čuveni italijanski brend.

Poput brojnih zvanica revije i 57- godišnja Selma je zablistala u Gučijevim komadima od glave do pete, sa naglaskom na bordo crvenoj boji. Nju je istakla omiljenim cipelama sa platformom, uskom haljinom i kratkom lakiranom jaknom sa crnim detaljima.

Uz sunčane naočare, njen odabir dodataka činila je prepoznatljiva torbica Jackie, nazvana po nekadašnjoj prvoj dami Amerike, a kao i sve komade u stajlingu stvorenom za reviju, i nju je krasila zagasita nijansa crvene.

Otkako je ponovno predstavljen u Gučijevoj kolekciji za jesen/zimu 2020., ovaj kultni model torbe ne prestaje da intrigira ljubiteljke mode pa je danas dostupan u širokom rasponu boja i veličina.

Sa francuskim milijarderom Selma je na Dan zaljubljenih proslavila godišnjicu braka koji je započeo 14. februara 2009. godine venčanjem u Parizu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading