"Nisam ni znala da će se to odigrati tog dana": Selma Hajek otkrila da se udala na nagovor porodice, imala je strah od braka

Olja Jelić Vesti 02.01.2024 17:05 0

Glumica Selma Hajek udala se na Dan zaljubljenih 2009. godine za francuskog milijardera Fransoa Pinaulta u intimnom okruženju u Parizu, a nedavno je priznala da se jako bojala braka.

Selma Hajek

Shutterstock

Glumica Selma Hajek udala se na Dan zaljubljenih 2009. godine za francuskog milijardera Fransoa Pinaulta u intimnom okruženju u Parizu, a nedavno je priznala da se jako bojala braka.

U intervjuu za Glamour otkrila je da je njena ceremonija kod matičara bila potpuno iznenađenje i da nije učestvovala u planiranju bilo čega.

 

 

"Nisam ni znala da ću se udati toga dana. To je bilo kao intervencija. Mislim da ovu priču nikada nisam ispričala. Odveli su me na sud. Moji roditelji, moj brat, svi su se okomili na mene. Imala sam fobiju od braka", rekla je.

Uprkos početnom oklevanju, Selma je na kraju pristala na brak. Objasnila je da je upornost njene porodice bila jedan od razloga zbog kojih su uopšte imali venčanje u zgradi suda. "Bila sam nervozna", priseća se. Nakon što je par izmenio zavete, svi su slavili na prijemu, koji takođe nije organizovala glumica.

 

 

 

Odlučili su se još jednom venčaju

"A zatim je usedio ručak u kući njegovih roditelja. Moja svekrva već je spremala ručak. Nisam imala izbora", rekla je glumica. Odlučili su se još jednom venčaju, i to u društvu najbližih prijatelja i porodici u aprilu 2009. godine. Selma je pristala na udaju za Pinaulta nakon tri godine veze, kad je treći put zaprosio. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading