Bila bi dobar muškarac: Selma Hajek pokazala kako bi izgledala da nije žena, slikama bukvalno zapalila Instagram!

Vesti 02.04.2024 13:15 0

Obožavaoci glumice podelili su svoje reakcije, otkrivajući da su iznenađeni i uzbuđeni što vide Selmine fotografije

Selma Hajek

EPA

Selma Hajek je podelila urnebesnu seriju fotografija sa svojim fanovima i pratiocima, pridruživši se zabavi prvog aprila. Holivudska zvezda pokazala je kako bi izgledala kao muškarac, podelivši svoju fotografiju u muškoj verziji.

„Oprezno ljudi, nemojte da vas prevare ovog prvog aprila“, napisala je u opisu. Fotografiju je kreirala veštačka inteligencija, a Selma je pomoću aplikacije transformisala sebe u muškarca, sa muževnim crtama lica, kratkom kosom i bradom.

Obožavaoci glumice podelili su svoje reakcije, otkrivajući da su iznenađeni i uzbuđeni što vide Selmine fotografije. „Omg muška verzija me je učinila da se osećam tako nedodirljiv, mora da ima mnogo lepih žena visoke vrednosti oko sebe, kako da ga nateram da me primeti“, napisala je jedna osoba.

 

 

Dok je neko drugi prokomentarisao: „Slušaj, ja čak i ne volim muškarce, ali... DEFINITIVNO BIH“, dodajući: „To bi bio veoma zgodan muškarac, zaista. Drugi su čak rekli da liči na pevača Čajana, a drugi su rekli da bi bila „dobar muškarac“.

Selma uvek deli zabavne trenutke sa svojim obožavaocima na Instagramu, od dokumentovanja svojih pojavljivanja na crvenim tepisima i predstavama na pisti do provođenja kvalitetnog vremena sa porodicom i prijateljima, pa čak i deljenja nekih retroaktivnih postova.

 

 

Nedavno je dokumentovala svoj tropski beg u Meksiku, pozirajući u narandžastom bikiniju i plivajući u okeanu. ,,Pogodite gde sam? Sutra ću vam dati još tragova“, napisala je prošle nedelje, zadirkujući svoje pratioce. „Magično neverovatno mesto gde se svi snovi ostvaruju“, napisao je jedan od njenih obožavalaca.

 

 

Takođe je proslavila Dan Svetog Patrika na društvenim mrežama, noseći zadivljujući zeleni ansambl na Jukatanu i grleći drvo sa bujnom baštom u pozadini, prenosi Hola!

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading