Sejma Hajek se oprostila od Metjua Perija: "Postoji posebna veza kada sa nekim delite snove"

Vesti 31.10.2023 11:02 0

Selma Hajek prisetila se svog pokojnog kolege iz filma "Fools Rush In" Metjua Perija nakon vesti da je glumac umro.

selma

Profimedia

Glumica se od svog kolege oprostila putem društvene mreže Instagram.

"Prie dva dana probudila me šokantna vest da Metju Peri više nije s nama. Trebalo mi je nekoliko dana da procesuiram ovu duboku tugu. Postoji posebna veza koja se događa kada s nekim delite snove i zajedno radite na tome", navela je.

 

 

 

 

Njih dvoje zajedno su glumili u romantičnoj komediji iz 1997. godine u režiji Endija Tenata o paru koji je nakon avanture za jednu noć saznao da je taj susret imao posledice i da je Izabel, koju glumi Selma, ostala trudna. Hajek se prisjetila vremena kada je radila s Perijem na filmu i bila je počašćena kada ga je glumac nazvao svojim omiljenim filmom.

"Bila sam veoma dirnuta prošle godine kada je Metju na svom Instagramu naveo koliko voli "Fools Rush In" i kako misli da je taj film koji smo zajedno snimili verovatno njegov najbolji film. Tokom godina, on i ja smo se prisećali tog značajnog vremena u našim životima s dubokim osećajem nostalgije i zahvalnosti. Prijatelju moj, otišao si prerano, ali ja ću nastaviti da cijenim tvoju upornost i tvoje ljupko srce. Zbogom, dragi Metju, nikada te nećemo zaboraviti", napisala je glumica.

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading