09:41 Zdravlje Dr Čubrilo nas je iznenadio istinom o autofagiji: Ako imate ovu dijagnozu, zaboravite na ovu dijetu
07:09 Zdravlje "Večeru ostavi neprijatelju" je ogromna greška: Doktorka objasnila i zašto je to opasno za krv
12:01 Poznati Pevačica je imala 120 kilograma, pa se transformisala uz autofagiju: Smršala 50 kilograma, sad izgleda bolje nego ikad
08:00 Zdravlje Da li AUTOFAGIJA zaista deluje i koje greške najčešće pravimo? Branka Mirković, nutricionista, odgovorila na pitanja koja zanimaju sve žene u SRBIJI
15:40 Ispovesti Mesec dana sam bila na AUTOFAGIJI: Smršala sam SEDAM kilograma, a ni u jednom momentu NISAM BILA GLADNA
21:30 Dom i saveti Nutricionistkinja razbila zablude o poslednjem obroku: Ovu GREŠKU sa večerom svi prave i zbog toga i ne MRŠAVE
21:45 Ispovesti "Godinu dana NISAM mogla da ostanem TRUDNA": Žena saznala da je KRIVAC autofagija, pogodila je jedan ORGAN
11:21 Lepota i Moda Najefektnija DIJETA koja je dobila NOBELOVU nagradu: AUTOFAGIJU svi OBOŽAVAJU jer nije važno šta se jede, nego KADA
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak
16:24 Poznati Zvezdu iz hit serije opljačkali na Noć veštica: Glumica imala posebnu poruku za lopove, a evo šta se desilo
15:50 Poznati Borio se sa teškim porokom i nije imao sreće u ljubavi: Evo kako danas izgleda poznati lepotan iz "Plave lagune", godine učinile svoje