10:56 Horoskop Vreme je da zaboravite oktobar, to nije vaš mesec: U novembru 1 znak prosperira kao nikada do sada, rastu primanja, raste pozicija, ma sreća je pred vratima
11:14 Horoskop Ovaj znak nikad više neće znati šta je siromaštvo: Crni dani su iza njega - imaće toliko para da će pomisliti da sanja!
14:23 Horoskop Ako ste rođeni u ovom znaku, teško vama: Stiže vam najgori period, nećete imati sreće ni u poslu ni u ljubavi
16:35 Horoskop Prve dve nedelje su ključne, obogatiće se kao nikada do sada: Ovaj znak će prosperirati u avgustu, pare mu padaju sa neba
17:10 Horoskop Od 10. jula ništa neće biti isto, za 3 znaka stiže fenomenalan period: Sve će im krenuti u životu, pun Mesec ulazi u znak Jarca
16:29 Horoskop Samo ovaj znak u horoskopu ima nešto o čemu drugi mogu samo da sanjaju: Osim hipnotišuće lepote, poseduje i ovu vrlinu
09:28 Horoskop Jarac - godišnji horoskop za 2025. : Izgradićete zavidnu karijeru, a ljubav već na proleće kuca na vrata
17:58 Horoskop Veliki horoskop za vladavinu Jarca: Blizancima finansijski prosperitet, Vodolija menja okruženje...
20:24 Horoskop Ako ste rođeni u ovom znaku, ne piše vam se dobro: Ovom znaku stiže najgori period, neće imati sreće ni u poslu ni u ljubavi
08:30 Horoskop Žene u ovom ZNAKU najčešće ostaju NEUDATE: One teško dožive veliku ljubav, nije ih lako OSVOJITI
20:25 Horoskop Dnevni HOROSKOP za 15. JUL: Jarčevima stiže poslovna ponuda iz INOSTRANSTVA, Vodolije u sukobu sa PARTNEROM
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac