13:50 Zdravlje Odvikla sam se od slatkiša za 21 dan: Nisam mogla da verujem koliko je lako uz ovaj plan
11:43 Zdravlje Kako se odvići od slatkiša: Očistite organizam od šećera za 21 dan, rezultati će vas iznenaditi!
11:25 Dom i saveti Oslobodite se želje za slatkišima uz samo jedan sastojak: Isprobajte ovo i neće vam se "tražiti slatko" nakon obroka
18:01 Dom i saveti Želja za slatkim nestaće brzinom svetlosti: Samo 1 kašičica na dan ovog sastojka čini čuda za vaš organizam
07:17 Zdravlje Skidanje traje 7 dana: Kada 'pao mi je šećer' postane upozorenje, simptomi otkrivaju pravu sliku zavisnosti
19:41 Porodica Medicinska sestra upozorila roditelje: Deca u Srbiji obožavaju ovaj slatkiš, a on povećava rizik od gušenja
21:10 Ispovesti Obraduje je poklonima za svaku mesečnicu: Žena izazvala ljubomoru, svaka bi htela njenog muža
17:23 Zdravlje Bežite od ove HRANE kao đavo od krsta: Ona nam ruši IMUNITET i podstiče temperaturu, bolest srca i depresiju, gora je od "BELE SMRTI"
17:00 Dom i saveti BUGACA je omiljena poslastica Grka: Spremite slatki BUREK koji će raspametiti sve ukućane
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”