13:50 Zdravlje Odvikla sam se od slatkiša za 21 dan: Nisam mogla da verujem koliko je lako uz ovaj plan
11:43 Zdravlje Kako se odvići od slatkiša: Očistite organizam od šećera za 21 dan, rezultati će vas iznenaditi!
11:25 Dom i saveti Oslobodite se želje za slatkišima uz samo jedan sastojak: Isprobajte ovo i neće vam se "tražiti slatko" nakon obroka
18:01 Dom i saveti Želja za slatkim nestaće brzinom svetlosti: Samo 1 kašičica na dan ovog sastojka čini čuda za vaš organizam
07:17 Zdravlje Skidanje traje 7 dana: Kada 'pao mi je šećer' postane upozorenje, simptomi otkrivaju pravu sliku zavisnosti
19:41 Porodica Medicinska sestra upozorila roditelje: Deca u Srbiji obožavaju ovaj slatkiš, a on povećava rizik od gušenja
21:10 Ispovesti Obraduje je poklonima za svaku mesečnicu: Žena izazvala ljubomoru, svaka bi htela njenog muža
17:23 Zdravlje Bežite od ove HRANE kao đavo od krsta: Ona nam ruši IMUNITET i podstiče temperaturu, bolest srca i depresiju, gora je od "BELE SMRTI"
17:00 Dom i saveti BUGACA je omiljena poslastica Grka: Spremite slatki BUREK koji će raspametiti sve ukućane
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra
10:28 Porodica Odustanite od njega: Muškarac koji radi ove 4 stvari nije vaša srodna duša, nema šanse da se promeni
10:01 Horoskop Otkrijte značenje vašeg imena: Svako slovo ima svoj broj, saberite ih i saznajte šta vas pokreće u životu