20:29 Dom i saveti Ne da popravlja ukus, nego bude 1.000.000 puta bolji: Šta treba dodati u domaću supu kada je kuvate, raspametićete vas ovaj trik
14:58 Dom i saveti Uklanja čak i zagorele naslage: Prokuvajte koren ove biljke u šerpi i biće kao nova
18:26 Zdravlje Ovo povrće će vam produžiti životni vek: Bićete zdravi kao dren ukoliko ga redovno jedete
16:10 Dom i saveti Potaž od karfiola i celera je HIT među domaćicama: Ukus je FANTASTIČAN, pravi se jednostavno, a NE KOŠTA skoro NIŠTA
08:40 Zdravlje Ako želite da OJAČATE organizam, onda jedite OVO povrće: Odlično je za VID i pritisak, može i SOK da se pravi, ali evo ko NE sme da ga pije
16:30 Dom i saveti Prolećne TELEĆE rolnice sa celerom i SUSAMOM: Idealan i ukusan RUČAK za celu PORODICU
08:00 Zdravlje Snižava HOLESTEROL i čuva NERVNE ćelije: Zbog jedne STVARI, ipak povedite računa KAKO I KOLIKO ga konzumirate!
12:52 Zdravlje Obično je koristimo kao ZAČIN: Smatra se za jednu od NAJZDRAVIJIH biljaka, Novak Đoković od nje pravi SOK, a evo zašto je SMUTI pun pogodak
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac