09:16 Dom i saveti Opadanje kose posle odmora je alarm — da ili ne? Evo šta treba da uradite kada skupite klupko dlaka u ruci
18:07 Lepota i Moda Oživite svoju kosu nakon mora i sunca: Ova maska od prirodnih sastojaka potpuno će je regenerisati
20:33 Dom i saveti Primenite metodu "333" i olakšajte sebi pakovanje za odmor: Uštedećete ogroman prostor u koferu
22:00 Ispovesti A curice skaču i žvakaće žvaću: Prizor s Jadrana podelio Srbe, jedni kažu bravo, drugi da im fali samo paradajz iz gepeka
16:00 Ispovesti Niko me više neće videti da uđem u ovo more: Turista frapiran prizorom sa Jadranskog primorja, ljudi okreću glavu od muke
19:37 Ispovesti Na omiljenom srpskom letovalištu burger su mi naplatili 18 evra: Kad sam videla šta su mi doneli, ostavila sam i bakšiš
13:40 Porodica Beograđanin izneo ŠOKANTAN detalj sa letovališta: Otišao je u GRČKU na odmor, ali ovakvim CENAMA se niko nije NADAO!
08:00 Porodica Veštačka inteligencija nam je izdvojia najosnovnije stvari koje treba da nosimo na more: Staće vam sve u jedan ruksak
11:07 Porodica Pitali smo roditelje u Srbiji gde će letovati sa decom ove godine? Omiljena destinacija će vas iznenaditi
13:35 Zdravlje Danijel je otišao na MORE da proslavi godišnjicu, a onda je sve krenulo po ZLU: Slošilo mu se u hotelu, sada mu se lekari bore za ŽIVOT!
08:55 Dom i saveti Urnebesni saveti iz 1973. za MLADE koji idu na more: Devojke pamet u glavu, zbog ovoga se možete gadno POKAJATI
13:15 Porodica Ovo ostrvo u Grčkoj „dere“ turiste: Ležaljke idu i do 700 EVRA, nema noćenja ispod 100 evra, ali postoji i OPASNOST za bogataše
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju