09:16 Dom i saveti Opadanje kose posle odmora je alarm — da ili ne? Evo šta treba da uradite kada skupite klupko dlaka u ruci
18:07 Lepota i Moda Oživite svoju kosu nakon mora i sunca: Ova maska od prirodnih sastojaka potpuno će je regenerisati
20:33 Dom i saveti Primenite metodu "333" i olakšajte sebi pakovanje za odmor: Uštedećete ogroman prostor u koferu
22:00 Ispovesti A curice skaču i žvakaće žvaću: Prizor s Jadrana podelio Srbe, jedni kažu bravo, drugi da im fali samo paradajz iz gepeka
16:00 Ispovesti Niko me više neće videti da uđem u ovo more: Turista frapiran prizorom sa Jadranskog primorja, ljudi okreću glavu od muke
19:37 Ispovesti Na omiljenom srpskom letovalištu burger su mi naplatili 18 evra: Kad sam videla šta su mi doneli, ostavila sam i bakšiš
13:40 Porodica Beograđanin izneo ŠOKANTAN detalj sa letovališta: Otišao je u GRČKU na odmor, ali ovakvim CENAMA se niko nije NADAO!
08:00 Porodica Veštačka inteligencija nam je izdvojia najosnovnije stvari koje treba da nosimo na more: Staće vam sve u jedan ruksak
11:07 Porodica Pitali smo roditelje u Srbiji gde će letovati sa decom ove godine? Omiljena destinacija će vas iznenaditi
13:35 Zdravlje Danijel je otišao na MORE da proslavi godišnjicu, a onda je sve krenulo po ZLU: Slošilo mu se u hotelu, sada mu se lekari bore za ŽIVOT!
08:55 Dom i saveti Urnebesni saveti iz 1973. za MLADE koji idu na more: Devojke pamet u glavu, zbog ovoga se možete gadno POKAJATI
13:15 Porodica Ovo ostrvo u Grčkoj „dere“ turiste: Ležaljke idu i do 700 EVRA, nema noćenja ispod 100 evra, ali postoji i OPASNOST za bogataše
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale