11:49 Ispovesti Ćerka od TRI MESECA joj je umrla na RUKAMA: Doktori je UBEĐIVALI kako detetu nije NIŠTA i da previše BRINE
08:30 Porodica "Ovo dete je INSPIRACIJA za sve": Najmanja beba na svetu je provela 13 meseci u bolnici i sada je KRUPNO DETE - njen oporavak je oduševio lekare
12:40 Porodica ISPOVEST JEDNE MAJKE: "Biti roditelj najteži je posao na svetu - šteta što me niko nije ranije upozorio"
19:04 Ispovesti Roditelji dečaka saznali BOLNU istinu: "Mislili smo da je vrištao zbog krpelja, ali ono što su nam rekli doktori je PROMENILO SVE"
14:46 Poznati Neki ODMAH prepoznaju našu glumačku legendu: Kao dečak je gostovao u "Pričama iz Nepričave", ovo pojavljivanje se ne može naći u njegovoj filmografiji
20:28 Porodica Pogodite ko je MAJKA detetu na slici: Pogrešan odgovor OTKRIVA MNOGO o vama koliko i TAČAN
12:24 Poznati Prepoznajete li PEVAČA sa slike? Otac ga je napustio s godinu dana, imao teško detinjstvo, a onda postao planetarno popularan
10:49 Porodica Ako dete ne govori OVO TREBA DA URADITE: Neki narodni, magijski rituali su danas BIZARNI, ali se u određenim delovima Srbije praktikuju i dalje!
20:22 Porodica Očajni roditelji ISPRIČALI svoju NESREĆU: Kupili su TOBOGAN da bi zabavili devojčicu (2), ali se desilo nešto što nisu ni SLUTILI
14:35 Ispovesti Ušla je u vezu sa čovekom koji ima DETE: Sada od njega traži da ćerku da na usvajanje, a razlog je i više nego BIZARAN!
16:27 Ispovesti Nina ima samo 13 godina: Svake nedelje je stavljaju na VAGU kako bi se uverili da NE DOBIJA na KILAŽI, a evo šta kaže komšinica!
08:33 Porodica Nije nemoguće: Stručnjaci su UTVRDILI koliko sati mame NE(SPAVAJU) dok beba ne napuni jednu godinu
13:01 Dom i saveti Grozna istina o crnim majicama: Srpkinja izbacila sve iz ormara, "ovo ide pravo u smeće"
12:42 Ispovesti Kum mi je uništio venčanicu: Znam da nije bilo namerno, ali ono što je uradio nakon toga me je žestoko razočaralo
12:26 Poznati Tako se prosi devojka: Muž Demi Lovato dao primer muškarcima širom sveta, pevačica je prosto morala da kaže ,,DA"
12:02 Lepota i Moda Bure farmerke preplavile Srbiju! Svi ih žele, evo kome dobro stoje, a ko od njih treba da beži kao đavo od krsta
11:41 Poznati Grmljavina u raju? Tramp i Melanija stigli u Vindzor držeći se za ruke, a onda šok – spavali u odvojenim sobama, tražili i svoju posteljinu umesto kraljevskih čaršava
11:21 Porodica Da li vam je dete nasilnik? Jeste to teško prihvatiti, ali ako radi ove dve stvari, vreme je da otvorite oči i reagujete odmah