11:33 Poznati PORODILA se Marija Egelja: Čestitke stižu sa svih strana, roditelji NE skidaju osmeh s lica
11:38 Porodica Ja sam to ZLOSTAVLJANO dete! Majka me tukla GODINAMA, evo kako moj ŽIVOT danas izgleda
18:21 Ispovesti Iz porodilišta je Srpkinju dočekala puna kuća RODBINE: "Krvava i ušivena sam ih ugostila , a na kraju su me PONIZILI"
13:50 Porodica "Da TATA to uradi, niko NIŠTA ne bi rekao": Ostavila dete od ČETIRI meseca sa OCEM na 48 sati, a ljudi su bili NEMILOSRDNO zli
16:20 Porodica Razlikujte lenjost od STRESA: Ne forsirajte dete da uči NA SILU, stvorićete kontraefekat, evo koje su uspešne metode
11:00 Zdravlje Dečak (14) pojeo je 180 GUMENIH BOMBONA: Majka ga je našla ONESVEĆENOG i hitno odvela u bolnicu, doktori se ZAPREPASTILI
18:20 Ispovesti Vapaj OČAJNE majke: "Koža mog dečaka CEPA se na najmanji dodir, ne smem da ga POLJUBIM - on je 'dete leptir'"
10:40 Porodica Mama dečaka (8) upozorila sve RODITELJE: Dete se iz škole vratilo sa OSIPOM koji se širio po telu, LEKAR je objasnio o čemu se radi, niko nije OČEKIVAO takav simptom
10:27 Ispovesti U 28. nedelji trudnoće SMRŠALA JE NA 40 kilograma: Morala je da se porodi PRE VREMENA, rekli su da se NE NADA da će dete preživeti, dečak je imao samo 1050 grama
11:06 Ispovesti Nije znala da je TRUDNA do POROĐAJA: Mnogi misle da LAŽE, a žena kaže da je imala samo JEDAN simptom
16:41 Porodica "Ovo su MUKE svakog jutra": Snimak koji je ŠOKIRAO i NASMEJAO sve, majka VUČE ćerku, to je problem mnogih roditelja
19:15 Ispovesti Ispovest OČAJNE majke: Dva puta su dečaka vodili kod LEKARA i oba puta je VRAĆEN KUĆI, dete je umalo OSLEPELO i UMRLO zbog jedne stvari koju RODITELJI dopuštaju
08:59 Horoskop Danas, 28. aprila desiće se važne promene za 2 znaka: Privući ćete samo najbolje u život, dolaze sudbonosni preokreti
08:20 Dom i saveti Đubrivo za cveće možete sami da napravite: Bujaće kao ludo kad ga zalijete mešavinom od 2 sastojka!
22:01 Horoskop Novčani horoskop za maj 2025. godine: Tri horoskopska znaka neće znati šta će sa parama, evo kome će svanuti
21:29 Dom i saveti Ako primetite lepljivo stablo i suve listove — napale su ih vaši: Evo kako da tokom proleća ruže zaštitite od štetočina
21:06 Lepota i Moda Do skoro svi su pričali kako su ružne, a sada rasprodate svuda: Ove pantalone su hit leta 2025. godine, žene se otimaju za njih
20:31 Poznati Cmok, cmok, oni se malo zaneli: Holivudski par na sred fudbalskog terena radi ovo, slatko ili ne?