Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : dete

Potresna priča jedne majke koja je uzdrmala SRBIJU: Slušam kako prete mojoj BOLESNOJ Teodori da će je prebiti, a ona samo želi da se igra sa njima!
18:22 Porodica

Potresna priča jedne majke koja je uzdrmala SRBIJU: Slušam kako prete mojoj BOLESNOJ Teodori da će je prebiti, a ona samo želi da se igra sa njima!

Dve MAGIČNE reči koje mogu maestralno da zaustave napada besa vašeg deteta!
08:31 Porodica

Dve MAGIČNE reči koje mogu maestralno da zaustave napada besa vašeg deteta!

Smrt u očima DETETA- Imala sam TRI godine kada mi je UMRLA BLIZNAKINJA, posle nekoliko meseci postavila sam jedno pitanje i ŠOKIRALA roditelje
15:16 Porodica

Smrt u očima DETETA- Imala sam TRI godine kada mi je UMRLA BLIZNAKINJA, posle nekoliko meseci postavila sam jedno pitanje i ŠOKIRALA roditelje

"Кada sam videla lice svoje bebe, vrištala sam do muke": Poslali su je na hitan carski rez a onda se desilo nešto što medicina ne pamti
10:28 Ispovesti

"Кada sam videla lice svoje bebe, vrištala sam do muke": Poslali su je na hitan carski rez a onda se desilo nešto što medicina ne pamti

E to se zove LJUBAV NA PRVI POGLED: Kada je BEBAC video šta su mu roditelji KUPILI nije mogao da sakrije ODUŠEVLJENJE
21:00 Porodica

E to se zove LJUBAV NA PRVI POGLED: Kada je BEBAC video šta su mu roditelji KUPILI nije mogao da sakrije ODUŠEVLJENJE

"Komšinica me je zamolila da joj pričuvam dete, a onda se više NIKADA nije pojavila": Ova Baka je osvojila SIMPATIJE mnogih korisnika društvenih mreža zbog svoje VELIKODUŠNOSTI
20:43 Ispovesti

"Komšinica me je zamolila da joj pričuvam dete, a onda se više NIKADA nije pojavila": Ova Baka je osvojila SIMPATIJE mnogih korisnika društvenih mreža zbog svoje VELIKODUŠNOSTI

Zbog ovog TRENDA mame ostaju BEZ TEKSTA: Evo šta se desi kada BEBI date da se igra sa sirovim JAJEM
18:41 Porodica

Zbog ovog TRENDA mame ostaju BEZ TEKSTA: Evo šta se desi kada BEBI date da se igra sa sirovim JAJEM

Poznata CRNOGORKA oplela po MLADIM mamama: "Zašto lažete da niste umorne i da vam nije teško, zbog vas se osećam kao NAJGORA na svetu"
20:30 Porodica

Poznata CRNOGORKA oplela po MLADIM mamama: "Zašto lažete da niste umorne i da vam nije teško, zbog vas se osećam kao NAJGORA na svetu"

Kada je video sa čime se dete IGRA, pao mu MRAK na oči: Reakcija ovog TATE izazvala je žustru DEBATU na mrežama
10:41 Porodica

Kada je video sa čime se dete IGRA, pao mu MRAK na oči: Reakcija ovog TATE izazvala je žustru DEBATU na mrežama

Ana Ivanović konačno otkrila na kome JEZIKU priča sa sinovima
08:37 Poznati

Ana Ivanović konačno otkrila na kome JEZIKU priča sa sinovima

Cela Srbija slavi! Zvanično potvrđeno, PRIKUPLJEN novac za NAJSKUPLJU terapiju koja je zrak nade za malog BOŠKA
13:18 Zdravlje

Cela Srbija slavi! Zvanično potvrđeno, PRIKUPLJEN novac za NAJSKUPLJU terapiju koja je zrak nade za malog BOŠKA

Ljudi joj prilaze kako bi je OSUDILI: "Nisam lenja, vozim četvorogodišnjaka u kolicima, jer je hodanje PREVELIK izazov"
14:15 Porodica

Ljudi joj prilaze kako bi je OSUDILI: "Nisam lenja, vozim četvorogodišnjaka u kolicima, jer je hodanje PREVELIK izazov"

1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

cveće
12:19 Dom i saveti

Cvećarka otkrila gde svi greše dok zalivaju cveće: Poštujte njeno pravilo, biće raskošno i u vrelim danima!

pita
10:28 Dom i saveti

Otkrivamo tajnu pekara: Najbolji preliv za pite sa kojim su uvek vazdušaste i sočne

šerpa
08:59 Dom i saveti

Kada najbolje posoliti hranu — na početku ili na kraju pripreme? Iskusni kuvar do detalja sve objasnio, evo gde smo grešili

komarci
21:59 Dom i saveti

Ne smrdi, već miriše kao ludo, a tera komarce momentalno: Nema više paljenja kafe i dima, samo ovo i beže kao đavo od krsta

posteljina
17:57 Dom i saveti

Svi odmah "trče" da ih operu, a pojma nemaju da je to najveće ludost: Evo koju odeću nikako ne smete stavljati u veš mašinu

watch-icon

Preporučujemo

7.jul
12:44 Horoskop

Zašto je 7.7. toliko poseban? Danas je najmoćniji dan u godini, ako uradite jednu stvar, ispuniće vam se najveća želja

cveće
12:19 Dom i saveti

Cvećarka otkrila gde svi greše dok zalivaju cveće: Poštujte njeno pravilo, biće raskošno i u vrelim danima!

svadba
11:54 Porodica

"Od kada sam se udala, nisam skuvala nijedan ručak": Žena iz Srbije se pohvalila mužem, a Balkanci osuli žestoku paljbu

Bred
11:24 Poznati

Ovo je mlađi brat Breda Pita: Neki kažu da je bolji frajer od glumca, a evo čime se Daglas bavi

veš
10:53 Zdravlje

Koliko često leti treba menjati gaće? Doktorka Anja šokirala odgovorom, niko tako ne radi!

pita
10:28 Dom i saveti

Otkrivamo tajnu pekara: Najbolji preliv za pite sa kojim su uvek vazdušaste i sočne

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.