Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : dete

Pritisak je potpuno POGREŠNA metoda: Zbog ovih PET razloga NE SMETE da terate DETE da pojede sve iz tanjira!
08:31 Porodica

Pritisak je potpuno POGREŠNA metoda: Zbog ovih PET razloga NE SMETE da terate DETE da pojede sve iz tanjira!

KRIJE SE IZA VAŠIH NOGU, NE ŽELI DA PRIČA?! Ovo su ODLIČNI saveti kako da pomognete vašem STIDLJIVOM detetu!
08:45 Porodica

KRIJE SE IZA VAŠIH NOGU, NE ŽELI DA PRIČA?! Ovo su ODLIČNI saveti kako da pomognete vašem STIDLJIVOM detetu!

Nije ni SLUTILA šta je čeka: Ana je gurala DETE u kolicima, a u drugom trenutku mu nije bilo SPASA!
22:53 Porodica

Nije ni SLUTILA šta je čeka: Ana je gurala DETE u kolicima, a u drugom trenutku mu nije bilo SPASA!

Roditelji obratite pažnju: Ako vaše DETE počne samo da se OBLAČI obavezno postupite OVAKO
18:15 Porodica

Roditelji obratite pažnju: Ako vaše DETE počne samo da se OBLAČI obavezno postupite OVAKO

Slavna glumica rodila je ćerku u 54. godini, sada svakodnevno nailazi na KRITIKE i OSUDU: "Kako se USUĐUJEŠ, ti si BABA"
12:00 Poznati

Slavna glumica rodila je ćerku u 54. godini, sada svakodnevno nailazi na KRITIKE i OSUDU: "Kako se USUĐUJEŠ, ti si BABA"

Dete
10:00 Porodica

Psiholozi su se složili da SVE dobre MAME upadaju u ovaj "KALUP", ali i da lako mogu da "ZASTRANE"

Roditelji obratite pažnju: Evo zašto je MUŠKA figura važna prilikom odrastanja deteta?
08:00 Porodica

Roditelji obratite pažnju: Evo zašto je MUŠKA figura važna prilikom odrastanja deteta?

Šta bi ste vi uradili u ovoj situaciji? Žena je zamolila majku UPLAKANOG deteta samo jednu stvar, ali se ipak gorko pokajala!
12:10 Ispovesti

Šta bi ste vi uradili u ovoj situaciji? Žena je zamolila majku UPLAKANOG deteta samo jednu stvar, ali se ipak gorko pokajala!

Potresna priča jedne majke koja je uzdrmala SRBIJU: Slušam kako prete mojoj BOLESNOJ Teodori da će je prebiti, a ona samo želi da se igra sa njima!
18:22 Porodica

Potresna priča jedne majke koja je uzdrmala SRBIJU: Slušam kako prete mojoj BOLESNOJ Teodori da će je prebiti, a ona samo želi da se igra sa njima!

Dve MAGIČNE reči koje mogu maestralno da zaustave napada besa vašeg deteta!
08:31 Porodica

Dve MAGIČNE reči koje mogu maestralno da zaustave napada besa vašeg deteta!

Smrt u očima DETETA- Imala sam TRI godine kada mi je UMRLA BLIZNAKINJA, posle nekoliko meseci postavila sam jedno pitanje i ŠOKIRALA roditelje
15:16 Porodica

Smrt u očima DETETA- Imala sam TRI godine kada mi je UMRLA BLIZNAKINJA, posle nekoliko meseci postavila sam jedno pitanje i ŠOKIRALA roditelje

"Кada sam videla lice svoje bebe, vrištala sam do muke": Poslali su je na hitan carski rez a onda se desilo nešto što medicina ne pamti
10:28 Ispovesti

"Кada sam videla lice svoje bebe, vrištala sam do muke": Poslali su je na hitan carski rez a onda se desilo nešto što medicina ne pamti

1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

kiflice bez kvasca
19:53 Dom i saveti

Kiflice bez kvasca: Najmekše testo ikada dobija se za svega 15 minuta, evo i kako

zaprška
16:50 Dom i saveti

Domaćice greše kad ubacuju zapršku: Evo kako da napravite ukusnu čorbu kao iz restorana

tiganj
14:08 Dom i saveti

Tajna iz restorana: Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu

prozor
13:45 Dom i saveti

Zašto bacati pare na izolaciju? Ovo košta samo 200 dinara, nema kondezacije, a greje kao da ste stavili novu stolariju

Shutterstock
13:20 Dom i saveti

Miris luka niko ne voli: Evo kako da ga se rešite očas posla, sve stvari su vam pri ruci

watch-icon

Preporučujemo

Džoi Anders
21:18 Poznati

Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči

Erik Dejn
20:49 Poznati

Ikona ženskih srca je sada u kolicima: Užasna bolest ga je oborila za samo 6 meseci

retinol
20:21 Lepota i Moda

Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu

kiflice bez kvasca
19:53 Dom i saveti

Kiflice bez kvasca: Najmekše testo ikada dobija se za svega 15 minuta, evo i kako

Printscreen/Youtube/Ariana Grande
19:25 Horoskop

Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?

Sigorni Viver
18:57 Poznati

Sećate se Ripli iz Osmog putnika? Nećete je prepoznati u 77. godini

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.