10:28 Ispovesti "Кada sam videla lice svoje bebe, vrištala sam do muke": Poslali su je na hitan carski rez a onda se desilo nešto što medicina ne pamti
21:00 Porodica E to se zove LJUBAV NA PRVI POGLED: Kada je BEBAC video šta su mu roditelji KUPILI nije mogao da sakrije ODUŠEVLJENJE
20:43 Ispovesti "Komšinica me je zamolila da joj pričuvam dete, a onda se više NIKADA nije pojavila": Ova Baka je osvojila SIMPATIJE mnogih korisnika društvenih mreža zbog svoje VELIKODUŠNOSTI
18:41 Porodica Zbog ovog TRENDA mame ostaju BEZ TEKSTA: Evo šta se desi kada BEBI date da se igra sa sirovim JAJEM
20:30 Porodica Poznata CRNOGORKA oplela po MLADIM mamama: "Zašto lažete da niste umorne i da vam nije teško, zbog vas se osećam kao NAJGORA na svetu"
10:41 Porodica Kada je video sa čime se dete IGRA, pao mu MRAK na oči: Reakcija ovog TATE izazvala je žustru DEBATU na mrežama
13:18 Zdravlje Cela Srbija slavi! Zvanično potvrđeno, PRIKUPLJEN novac za NAJSKUPLJU terapiju koja je zrak nade za malog BOŠKA
14:15 Porodica Ljudi joj prilaze kako bi je OSUDILI: "Nisam lenja, vozim četvorogodišnjaka u kolicima, jer je hodanje PREVELIK izazov"
10:59 Ispovesti Beograđani ZAPENILI zbog ovog OGLASA: Nebojša ima 12 godina, zbog njegovih reči usijale se društvene mreže, a ovaj dečak ima samo jednu nameru!
17:51 Porodica Kada se rodila bila je lakša od JABUKE: Majku su porodili u 25 nedelji trudnoće, a konačno posle 13 meseci mala heroina spavaće u svom krevecu
09:12 Ispovesti Prošlo je PET GODINA otkako je ova devojčica ukrala užinu njene ćerke, i dalje MISLI o njoj, a razlog je SRCEPARAJUĆ
08:26 Zdravlje Prvi znak Alchajmerove bolesti: Ovaj simptom se odmah ispoljava, dobro obratite pažnju na ovaj signal
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu