08:31 Porodica Pritisak je potpuno POGREŠNA metoda: Zbog ovih PET razloga NE SMETE da terate DETE da pojede sve iz tanjira!
08:45 Porodica KRIJE SE IZA VAŠIH NOGU, NE ŽELI DA PRIČA?! Ovo su ODLIČNI saveti kako da pomognete vašem STIDLJIVOM detetu!
22:53 Porodica Nije ni SLUTILA šta je čeka: Ana je gurala DETE u kolicima, a u drugom trenutku mu nije bilo SPASA!
18:15 Porodica Roditelji obratite pažnju: Ako vaše DETE počne samo da se OBLAČI obavezno postupite OVAKO
12:00 Poznati Slavna glumica rodila je ćerku u 54. godini, sada svakodnevno nailazi na KRITIKE i OSUDU: "Kako se USUĐUJEŠ, ti si BABA"
10:00 Porodica Psiholozi su se složili da SVE dobre MAME upadaju u ovaj "KALUP", ali i da lako mogu da "ZASTRANE"
08:00 Porodica Roditelji obratite pažnju: Evo zašto je MUŠKA figura važna prilikom odrastanja deteta?
12:10 Ispovesti Šta bi ste vi uradili u ovoj situaciji? Žena je zamolila majku UPLAKANOG deteta samo jednu stvar, ali se ipak gorko pokajala!
18:22 Porodica Potresna priča jedne majke koja je uzdrmala SRBIJU: Slušam kako prete mojoj BOLESNOJ Teodori da će je prebiti, a ona samo želi da se igra sa njima!
15:16 Porodica Smrt u očima DETETA- Imala sam TRI godine kada mi je UMRLA BLIZNAKINJA, posle nekoliko meseci postavila sam jedno pitanje i ŠOKIRALA roditelje
10:28 Ispovesti "Кada sam videla lice svoje bebe, vrištala sam do muke": Poslali su je na hitan carski rez a onda se desilo nešto što medicina ne pamti
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?