15:12 Ispovesti U 4 ujutru probudio me vrisak deteta: Zatekla sam ga u kupatilu, gušio se, a sve zbog predmeta koji pogrešno koristimo
14:58 Ispovesti Vatrogasac je 10 godina pokušavao da dobije dete: Onda je pronašao kutiju koja mu je zauvek promenila život
11:33 Poznati Kameron Dijaz jednim potezom raspametila javnost: Viđena u retkom izlasku, a evo ko joj je pravio društvo
19:57 Porodica Moja ćerka čita knjige za odrasle: Tata u ludilu zbog opasne navike svog deteta, otkrio šta ga najviše brine
18:58 Ispovesti Ćerka (3) nam je napravila pakao: Otišli smo na rođendansku večeru, a kada smo se vratili nismo prepoznali svoju kuću!
12:02 Zdravlje Zbog voća koje svi dajemo deci, njena ćerka je preživela horor: Prvi put je napravila grešku, malo je falilo da umre
16:21 Zdravlje Medicinska sestra upozorila roditelje: Deca u Srbiji obožavaju ovaj slatkiš, a on povećava rizik od gušenja
18:44 Porodica ,,Uživala kako da ne": Ova medena devojčica je rođena glumica, urnebesnim snimkom nasmejala celu Srbiju
20:51 Porodica Porodila se sa 17 godina i rekli su joj da je beba umrla: 27 godina kasnije dobila je poruku koja je promenila sve
10:00 Porodica Posvađali se oko imena deteta: Muž predložio ime njegove mame, a žena neće ni da čuje, dala mu jedan uslov pa se pokajala
14:32 Porodica Trač partija u salonu: Tata i ćerka oduševili svojom kreativnom igrom, pogledajte samo tu ludu zabavu
19:08 Porodica Video sa 11 miliona pregleda: Devojčica rekla da je ,,škola za luzere" i brzo zažalila, tata je lako naučio pameti
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa