12:10 Ispovesti Šta bi ste vi uradili u ovoj situaciji? Žena je zamolila majku UPLAKANOG deteta samo jednu stvar, ali se ipak gorko pokajala!
18:22 Porodica Potresna priča jedne majke koja je uzdrmala SRBIJU: Slušam kako prete mojoj BOLESNOJ Teodori da će je prebiti, a ona samo želi da se igra sa njima!
15:16 Porodica Smrt u očima DETETA- Imala sam TRI godine kada mi je UMRLA BLIZNAKINJA, posle nekoliko meseci postavila sam jedno pitanje i ŠOKIRALA roditelje
10:28 Ispovesti "Кada sam videla lice svoje bebe, vrištala sam do muke": Poslali su je na hitan carski rez a onda se desilo nešto što medicina ne pamti
21:00 Porodica E to se zove LJUBAV NA PRVI POGLED: Kada je BEBAC video šta su mu roditelji KUPILI nije mogao da sakrije ODUŠEVLJENJE
20:43 Ispovesti "Komšinica me je zamolila da joj pričuvam dete, a onda se više NIKADA nije pojavila": Ova Baka je osvojila SIMPATIJE mnogih korisnika društvenih mreža zbog svoje VELIKODUŠNOSTI
18:41 Porodica Zbog ovog TRENDA mame ostaju BEZ TEKSTA: Evo šta se desi kada BEBI date da se igra sa sirovim JAJEM
20:30 Porodica Poznata CRNOGORKA oplela po MLADIM mamama: "Zašto lažete da niste umorne i da vam nije teško, zbog vas se osećam kao NAJGORA na svetu"
10:41 Porodica Kada je video sa čime se dete IGRA, pao mu MRAK na oči: Reakcija ovog TATE izazvala je žustru DEBATU na mrežama
13:18 Zdravlje Cela Srbija slavi! Zvanično potvrđeno, PRIKUPLJEN novac za NAJSKUPLJU terapiju koja je zrak nade za malog BOŠKA
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima