Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Velika Britanija

Megan
20:00 Poznati

Ima da polude, sve je sasuo, doduše ne u lice, nego... Evo kako je kralja i kraljeviće princ Hari ogovarao tokom krunisanja, sve izašlo na videlo

princ Hari
08:34 Poznati

Princ Hari uskoro ponovo u Velikoj Britaniji? Otkriven i povod dolaska, a poznato je i da li će Megan doći sa njim

muškarci
14:31 Poznati

Proglašen najbolji frajer Velike Britanije: Ova "trojka" dobila je najviše glasova, šta mislite ko je ubedljivo pobedio?

Detalj koji je Kejt Midlton ponela, bruji ceo SVET: Danas kada je Kamila postala KRALJICA, ona je krišom OVAKO odala počast Dajani!
18:30 Poznati

Detalj koji je Kejt Midlton ponela, bruji ceo SVET: Danas kada je Kamila postala KRALJICA, ona je krišom OVAKO odala počast Dajani!

Princeza od Velsa progovorila o DAJANI: Kejt nije mogla više da ćuti, obuzele su je emocije
18:30 Poznati

Princeza od Velsa progovorila o DAJANI: Kejt nije mogla više da ćuti, obuzele su je emocije

Nova ZARAZA hara Evropom, a nije KORONA: Najviše napada DECU, šestoro je UMRLO, dobro obratite pažnju na ove SIMPTOME
13:07 Zdravlje

Nova ZARAZA hara Evropom, a nije KORONA: Najviše napada DECU, šestoro je UMRLO, dobro obratite pažnju na ove SIMPTOME

Ni Kejt Midlton nije od KAMENA: Zbog ODLUKE koju je morala da donese, bila je van sebe od STRESA, sada je sve PRIZNALA
09:16 Poznati

Ni Kejt Midlton nije od KAMENA: Zbog ODLUKE koju je morala da donese, bila je van sebe od STRESA, sada je sve PRIZNALA

"Otišao sam na šišanje, a frizerka me pitala: da li je OVO MLADEŽ?" Momak je JEDVA PREŽIVEO strašnu DIJAGNOZU, sada opet uči da HODA
09:45 Ispovesti

"Otišao sam na šišanje, a frizerka me pitala: da li je OVO MLADEŽ?" Momak je JEDVA PREŽIVEO strašnu DIJAGNOZU, sada opet uči da HODA

Ko je zaista bila kraljica Elizabeta II? Zbog JEDNE STVARI koju je uradila sa samo TRI GODINE, znalo se da će biti NA TRONU
09:59 Poznati

Ko je zaista bila kraljica Elizabeta II? Zbog JEDNE STVARI koju je uradila sa samo TRI GODINE, znalo se da će biti NA TRONU

Ko je Liz Tras, nova premijerka Velike BRITANIJE? Kažu da je naslednica ČELIČNE lejdi i da obožava DRUŠTVENE mreže
14:12 Poznati

Ko je Liz Tras, nova premijerka Velike BRITANIJE? Kažu da je naslednica ČELIČNE lejdi i da obožava DRUŠTVENE mreže

Dolazi li KRAJ Elizabetine vladavine? Zbog ZDRAVSTVENOG stanja bila je primorana da DONESE drastičnu odluku
10:10 Poznati

Dolazi li KRAJ Elizabetine vladavine? Zbog ZDRAVSTVENOG stanja bila je primorana da DONESE drastičnu odluku

Devojku (21) je ujeo komarac, a posle 5 dana je UMRLA: Prestala je da GOVORI i upala u DELIRIJUM, doktori NIKADA nisu videli ovakav slučaj
14:37 Ispovesti

Devojku (21) je ujeo komarac, a posle 5 dana je UMRLA: Prestala je da GOVORI i upala u DELIRIJUM, doktori NIKADA nisu videli ovakav slučaj

1 2
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

pomfrit
21:26 Dom i saveti

Ovako se dobija najhrskaviji pomfrit: Samo ga prelijte ovim (nije ulje), ne menja ukus i ludački je dobar

Shutterstock/ReaLiia
19:59 Dom i saveti

Košta samo 20 dinara, a nije soda bikarbona: Skida kamenac iz kuvala za vodu očas posla, ne smrdi kao sirće, a učinovitost neverovatna

bašta
15:40 Dom i saveti

Iskusna baštovanka otkrila: „Ove 4 biljke više nikada ne bih gajila, izbegnite greške koje sam ja pravila“

čišćenje
14:50 Dom i saveti

Skida fleke i prljavštinu kao ludo: Nema boljeg domaćeg sredstva za čišćenje kade od ovog, poprskajte, isperite i gotovo

biljke
13:35 Dom i saveti

Odmor je gotov, a zamenio ga je osećaj tuge i umora: Evo kako da produžite sreću nakon povratka kući

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Tez Cadey
22:00 Horoskop

Pripremite se za veliki uspeh: Osobe rođene u ova 3 znaka u utorak, 19. avgusta doživeće ludu sreću, sve će im krenuti na bolje

pomfrit
21:26 Dom i saveti

Ovako se dobija najhrskaviji pomfrit: Samo ga prelijte ovim (nije ulje), ne menja ukus i ludački je dobar

Printscreen/Youtube/Charli xcx
21:00 Porodica

Svi misle da oni za to ne mare, kad ono... Evo kako muškarci biraju donji veš, šta im je najvažnije?

buvljak
20:29 Lepota i Moda

Mogu se kupiti na buvljaku u Pančevu, Zemunu, a u svetu retko gde... Ove torbe su Srpkinje kao lude nosile 2000ih, sada dizajneri hoće da ih vrate u prodaju, apolutni su HIT

Shutterstock/ReaLiia
19:59 Dom i saveti

Košta samo 20 dinara, a nije soda bikarbona: Skida kamenac iz kuvala za vodu očas posla, ne smrdi kao sirće, a učinovitost neverovatna

Printscreen/Youtube/Halsey
19:25 Horoskop

Dnevni horoskop za utorak, 19. avgust: Škorpije će imati dan za pamćenje, Vage imaju malo teži početak nedelje

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.