13:13 Ispovesti Jeziva ispovest žene: "Svakog dana se budim BEZ SEĆANJA, mislim da imam 6 godina i da me je VERENIK kidnapovao!"
08:00 Ispovesti Ispovest NAJDEBLJEG čoveka na svetu: Imao je preko 500 kilograma, zube je čupao KLJEŠTIMA, a pozliće vam kada vidite koliko čokolade je dnevno jeo
11:34 Poznati Čuveni nadimak Margaret Tačer su dali Rusi: Vlast je izgubila zbog Evropske unije, a čelična dama je i u trenutku smrti podelila svet na DVA dela!
16:50 Porodica Sindrom STRANOG akcenta: Sara se probudila u bolnici, nije mogla svoj glas da prepozna, progovorila na KINESKOM
17:00 Ispovesti Sestra mi je rekla da UMIRE od raka: Zamolila me je da brinem o njenoj deci, ODBILA sam je, evo zašto!
17:00 Ispovesti Na aerodromima su "legalno silovali" žene: "Verenica mi je krvarila, ćutala i bila PRESTRAVLJENA"
14:28 Poznati "Bože čuvaj kraljicu" ODJEKNULO je Britanijom: Kraljevska porodica izašla u JAVNOST i minutom ćutanja odala počast POGINULIMA, opet bez Elizabete II
15:03 Zdravlje NOVA varijanta DELTA SOJA hara svetom: Struka veruje da je ZARAZNIJA, a već se pojavila na BALKANU!
10:39 Poznati Neko bi rekao RAZMAŽENA i BAHATA, ali može joj se: Ovo su ZABRANJENE namirnice na trpezi kraljice Elizabete
15:37 Porodica Olivia Farnsvort JEDINSTVENI slučaj u svetu: Devojčica iz Velike Britanije koja ne oseća GLAD, BOL ili UMOR
22:03 Lepota i Moda Najbolja je za žene sa tankom i slabom kosom: Odmah vraća volumen, čim je osušite izgleda kao da ste tek izašli iz frizerskog salona
21:31 Dom i saveti Spremaju je odavnina, ali ovako apsolutno niko u Srbiji: Profesionalni kuvari ovo dodaju u pileću supu, ukusom će raspametiti sve
20:59 Poznati Ova poznata dama je zaova Snežane Đurišić: Za divno čudo, one se od početka odlično slažu, svi detalji isplivali
20:27 Zdravlje Načelnik Klinike za neurologiju VMA upozorio na "truljenje mozga": Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa
20:00 Zdravlje Istopila se, mršavija nego kada se prvi put pojavila na malim ekranima: Uz pomoć čega je je Goca Tržan uspela da izgubi kilograme?
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 23. decembar: Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak