15:10 Ispovesti Majka troje dece smislila GENIJALNU ideju: Svog supruga IZNAJMLJUJE drugim ŽENAMA, a posao im CVETA
13:13 Ispovesti Jeziva ispovest žene: "Svakog dana se budim BEZ SEĆANJA, mislim da imam 6 godina i da me je VERENIK kidnapovao!"
08:00 Ispovesti Ispovest NAJDEBLJEG čoveka na svetu: Imao je preko 500 kilograma, zube je čupao KLJEŠTIMA, a pozliće vam kada vidite koliko čokolade je dnevno jeo
11:34 Poznati Čuveni nadimak Margaret Tačer su dali Rusi: Vlast je izgubila zbog Evropske unije, a čelična dama je i u trenutku smrti podelila svet na DVA dela!
16:50 Porodica Sindrom STRANOG akcenta: Sara se probudila u bolnici, nije mogla svoj glas da prepozna, progovorila na KINESKOM
17:00 Ispovesti Sestra mi je rekla da UMIRE od raka: Zamolila me je da brinem o njenoj deci, ODBILA sam je, evo zašto!
17:00 Ispovesti Na aerodromima su "legalno silovali" žene: "Verenica mi je krvarila, ćutala i bila PRESTRAVLJENA"
14:28 Poznati "Bože čuvaj kraljicu" ODJEKNULO je Britanijom: Kraljevska porodica izašla u JAVNOST i minutom ćutanja odala počast POGINULIMA, opet bez Elizabete II
15:03 Zdravlje NOVA varijanta DELTA SOJA hara svetom: Struka veruje da je ZARAZNIJA, a već se pojavila na BALKANU!
10:39 Poznati Neko bi rekao RAZMAŽENA i BAHATA, ali može joj se: Ovo su ZABRANJENE namirnice na trpezi kraljice Elizabete
15:37 Porodica Olivia Farnsvort JEDINSTVENI slučaj u svetu: Devojčica iz Velike Britanije koja ne oseća GLAD, BOL ili UMOR
22:00 Horoskop Vreme je za novi početak: Ova 2 znaka će profitirati u četvrtak, 1. maja, sledi im neviđena transformacija
21:33 Zdravlje Nikako da zaspite? Zbog ove stvari imamo višak energije uveče, a evo šta može da nam pomogne
21:01 Dom i saveti Da terasa zablista: Evo kako da brzo i lako operete jastuke za baštenski nameštaj, dočekajte goste kako priliči
20:27 Porodica Otrov za decu: Omiljeni napitak može da može da bude rizičan po njihovo zdravlje, povezan je sa ovim bolestima
19:58 Poznati Opet se kiti tuđim perjem: Megan Markl pobegla od kraljevske porodice ali i dalje koristi ovu stvar, poruka je otkrila sve
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 1. maj: Škorpije da povedu računa o zdravlju, Rakovi imaju pomoć od jedne osobe