15:56 Zdravlje Žene u Srbiji svaki dan jedu ove namirnice, pa se žale na nadutost: Dr Perišić objasnio koja hrana nam pravi pakao od života
20:47 Zdravlje Ova vrsta surutke najbolje čisti jetru: Doktor Perišić otkrio kako se pravilno pije i šta ne smete da uzimate s njom
08:14 Zdravlje Da li je zdravije kiselo mleko ili jogurt? Dr Perišić je objasnio ko ne sme da ih konzumira i šta da gledamo na ambalaži
18:03 Zdravlje Ako ovako jedete grožđe, pravite veliku grešku: Dr Perišić objasnio koja sorta je najzdravija
10:27 Zdravlje Dr Perišić upozorio na voće koje Srbi tamane: Testirao sam na sebi, šećer mi je skočio na 15"
13:29 Zdravlje "Zovu me iz Grčke, žale se na bolove u stomaku": Dr Perišić upozorio na bolest koja je najčešća na letovanju, pa dao savete turistima
18:12 Zdravlje Šta nam otkriva CRP: Doktor Perišić objašnjava kako da znate da li imate virusnu ili bakterijsku infekciju
08:10 Zdravlje "Ljudi, ne bacajte pare, kumim vas": Dr Perišić konačno otkrio pravu istinu o sodi bikarboni i razbio mit o bolestima koje leči
21:30 Zdravlje Zbog JEDNE greške naša creva, srce i mozak RADE LOŠIJE: Dr Perišić otkrio koji način mršavljenja treba izbegavati
18:00 Zdravlje Nemoguće je ukloniti pesticide iz HRANE: Doktor otkrio kako da zaštitimo JETRU, pomenuo rakiju i najgore meso!
18:00 Zdravlje Evo kako da prepoznate MESO kljukano KONCENTRATOM i SIR od zejtina: Dr Voja raskrinkao PREVARANTE na pijaci - ima ih na svakoj!
12:17 Zdravlje Šta nam otkriva CRP: Doktor Perišić objašnjava kako da znate da li imate KORONU ili bakterijsku infekciju
12:48 Horoskop Karma nikad ne spava: Slede velike, iznenadne ljubavi, ova četiri znaka neće znati šta ih je snašlo!
12:24 Ispovesti Nikad ne potcenjujte bes prevarene žene: Muškarcu stvari letele kroz prozor, čak i policajci posmatrali sa udaljenosti haos koji je usledio
11:59 Porodica One su hit na društvenim mrežama: Fitnes influenserka i njena sestra bliznakinja koja je odabrala drugačiji put oduševile ljude
11:35 Lepota i Moda "Generacija Z je opsednuta sa nama": Modni okršaj milenijalaca sa mlađim generacijama pokrenuo rat na mrežama
11:10 Lepota i Moda Od akni do iritacija i preuranjenog starenja: Evo zašto nikad ne biste trebali da zaspite sa šminkom
10:44 Poznati Čuveni božićni hit u novom ruhu: Maraja Keri snimila spot za svoju najpoznatiju pesmu i najavila praznične dane