17:59 Dom i saveti Indukciona ploča biće kristalno čista, ogledaćete se na njoj: Evo kako da skinete skorelu prljavštinu, ne trebaju vam uopšte hemikalije
12:07 Dom i saveti Stavila je 1 sredstvo na metlu i kupatilo je zasijalo! Sve komšinice je sada kopiraju, jer čišćenje nikad nije bilo lakše!
21:43 Dom i saveti Moja komšinica stavi ovo voće u ćoškove i reši muku: Otarasi se dosadnih insekata kojih ima u svakoj kući
20:53 Dom i saveti Tamni krug oko WC šolje izgleda grozno: Evo kako da ga očistite uz pomoć 1 namirnice
14:43 Dom i saveti Zidove sam oprala smesom od dva sastojka: Rezultat me zaprepastio, izgledalo je kao da sam okrečila stan
09:55 Lepota i Moda Obuća od brušene kože vam je sva flekava? Stručnjak savetuje kako da očistite mrlje, a da ne uništite cipele
08:37 Dom i saveti Uklonite naslage kamenca s tuš kabine: Jedan prirodan sastojak rešava problem, i to bez ribanja!
17:59 Dom i saveti Čisti dasku od WC šolje bolje od varikine? Evo kako da od požutele dođete do sneg bele, bolje i od najjače hemikalije
14:57 Dom i saveti Kamenac na tušu će se prosto istopiti: Uradite samo 1 stvar, voda više neće prskati na sve strane!
08:57 Dom i saveti Očistite četku za WC šolju bez pipanja: Evo kako da napravite rastvor za dubinsku dezinfekciju
15:29 Dom i saveti Kamenac u mašini za sudove vuče mnogo struje: Samo ubacite ovo unutra i biće kao nova!
14:40 Ispovesti Katarina besplatno čisti stanove: „Volim da pomažem ljudima, jednom sam zatekla frižider pun crva i sredila ga, bio je kao nov!“
21:46 Horoskop Bolje da prespavaju kraj avgusta: Ova 3 astro znaka će proći kao bosi po trnju - svađe u porodici, problemi na poslu, psiha u rasulu
21:23 Poznati Brutalne noge Dženifer Lopez: Izbacila vrele butine, a muškarcima samo cure kapljice znoja sa čela!
20:56 Ispovesti Kako biste vi reagovale da vam se majka ovakva pojavi na svadbi? 5 miliona ljudi ima isto mišljenje
20:30 Poznati Dženifer Aniston otvorila dušu 20 godina nakon najveće izdaje: Bred Pit njoj pravio bebu, a očijukao sa Anđelinom Džoli
20:06 Porodica Mušku decu sa ovim imenom čuva Bog: Roditelji u Srbiji ga masovno daju sinovima - veruje se da su među izabranima
19:40 Zdravlje Krvna slika stogodišnjaka izgleda upravo ovako: Da li ključ dugovečnosti leži u ovakvim parametrima krvi?