09:05 Dom i saveti Kako očistiti zavese bez skidanja garnišni? Ovaj trik će vam izuzetno olakšati život
12:10 Dom i saveti WC šolja čista i blistava za tren oka: Proizvod iz kuhinje od 20 dinara, skida kamenac bolje od hemije, samo pospite i sačekajte minut
10:03 Dom i saveti Bele baštenske stolice će zablistati: Postoji samo 1 ispravan način kako da ih održavate, bacite se na posao odmah
08:03 Dom i saveti Sipala sam 50 grama ovog praha u wc šolju i ostavila preko noći: Ujutru je sav kamenac nestao, bila je kao nova
20:54 Dom i saveti Obavezno to uradite odmah, jer ćete u suprotnom narušiti zdravlje: Najlakši način da sami očistite klima uređaj
21:00 Dom i saveti Kako ukloniti žute mrlje sa WC šolje za osam minuta? Stručnjakinja otkrila genijalan trik pomoću kojeg će čišćenje biti olakšano
17:00 Dom i saveti Genijalan trik pomoću kojeg ćete se rešiti masnih otisaka u kući: Održavanje doma čistim više neće predstavljati zastrašujući zadatak
14:22 Dom i saveti Sačuvajte četkicu za zube: Evo 7 stvari koje možete očistiti uz njenu pomoć, moćnija je nego što mislite
10:42 Dom i saveti Uvek lepi i mirisni: Otkrivamo najbolji način da očistite jastuke za terasu, nema greške
14:44 Dom i saveti Svekrva mi je pokazala kako da očistim parket, a da ga ne uništim: Kuća blista i prelepo miriše, sve zbog ove smese
14:36 Dom i saveti Sipala sam 50 grama ovog praha u wc šolju i ostavila preko noći: Ujutru je sav kamenac nestao, bila je kao nova
15:12 Dom i saveti Anin trik žene masovno dele: Pojavila joj se odvratna buđ u tuš kabini, a ona je uništila preko noći
12:55 Dom i saveti Ceo život pogrešno perete donji veš: Niste ni svesni kakve opasnosti zapravo vrebaju, žene posebno da obrate pažnju na ovo
12:25 Poznati Bivša devojka Bena Afleka "ulovila" pravu premiju: Važi za serijsku zavodnicu, a sada je uhvaćena kako se ljubi sa jednim od najmoćnijih ljudi na svetu
11:56 Poznati Kejt Midlton je bila luda za ovim poznatim i prezgodnim frajerom: Iako se udala za Vilijama ,i dalje se javlja bivšem
11:27 Lepota i Moda Kada budete videli njen donji veš pašćete u nesvest: Slavna pevačica "prešla igricu", prolaznici su imali šta da vide
10:52 Poznati Dženifer Lopez uhvaćena u društvu misterioznog muškarca: Ovim prizorom niko se nije nadao, da li je Aflek pao u zaborav?