11:28 Dom i saveti Moja baka sipa 30 g ovog praha u WC šolju: Kamenac i prljavština nestaju za tren, nikada je ne riba!
13:10 Dom i saveti Svi su mislili da sam kupile nove jastuke: Komšinica mi je rekla kako da operem one požutele, sve fleke su se skinule!
12:05 Dom i saveti Svekrva mi je otkrila trik za posiveli veš: Više ne koristim izbeljivač, a odeća mi je bela kao sa reklame!
18:51 Dom i saveti Ne ignorišite ovu rupicu u frižideru: Zbog nje plaćate veći račun za struju, evo šta treba da uradite
17:00 Dom i saveti Da li ste nekada stavili lovor u veš mašinu? Žene se kunu da je to jedan od najboljih kućnih trikova!
12:19 Porodica Anina tuš kabina uvek blista: „Buđ iz ćoškova skinem za 10 minuta sastojkom od 100 dinara“
09:12 Dom i saveti Kamenac nestaje: Uradite ovo jednom i više nećete morati da glancate slavinu ,,svako malo", ima da zablista
19:57 Dom i saveti Jesu izdržljiva, ali nisu imuna na fleke: Evo 3 načina za čišćenje sedišta u automobilu, leti ovo morate raditi obavezno
16:01 Dom i saveti Stiže toplotni talas, ne pakujte ih! Evo kako se održava bazen, jer bolje sprečiti nego čistiti i trošiti vodu
14:46 Dom i saveti Svekrva mi je pokazala kako da očistim parket, a da ga ne uništim: Kuća blista i prelepo miriše, sve zbog ove smese
11:45 Dom i saveti Odeća vam se ofucala, a boje izbledele? Kad je perete, ubacite u mašinu 1 začin, izgledaće kao nova!
11:40 Dom i saveti Mislite da vam je kuća čista? Ako imate ove stvari duže od godinu dana, odmah ih bacite!
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare
21:18 Poznati Znate li čiji je ovo sin? Njegovu mamu zna cela Srbija, samo mu malo bolje pogledajte oči
20:21 Lepota i Moda Pegla bore za par nedelja: Posle ovog "čuda" u bočici, koža izgleda kao da ste bili na luksuznom tretmanu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 6. decembar: Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima?