11:01 Dom i saveti Alisina kuhinja uvek sija kao nova! Koristi samo 1 prirodno sredstvo za čišćenje, hemiju ne kupuje!
11:19 Dom i saveti Ubacila sam vlažnu maramicu u veš mašinu: Ne mogu da verujem šta se desilo, oduševljena sam!
15:30 Dom i saveti Pojavio vam se crni krug oko wc šolje? Prljavština će se skinuti kao od šale pomoću 1 sastojka iz kuhinje!
15:26 Dom i saveti Skinite buđ bez krečenja: Namažite ovo sredstvo na crne fleke, za 10 minuta zid će biti kao nov!
14:16 Dom i saveti Očistite rernu bez žice i hemije: Potreban vam je samo jedan sastojak koji sigurno imate u kući i biće kao nova
10:51 Dom i saveti Uništavaju svu prljavštinu i naslage: Evo kako da očistite muzgave prozore posle kiše, staklo se neće ni primetiti koliko će biti čisto
21:29 Dom i saveti Limun ne čisti sve: Garantovano će uništiti ove stvari, evo kako da izbegnete katastrofu
15:16 Dom i saveti Ne trošite pare: Najbolji proizvod za čišćenje tuš kabine već imate kod kuće, samo je prebrišite i zablistaće momentalno
13:31 Dom i saveti Nije ni sirće, ni soda bikarbona, a čisti sve! Oribajte kuću od poda do plafona sa 1 sastojkom iz kuhinje
14:01 Dom i saveti Otkrila sam trik za pranje plastičnih posuda: Skinem masnoću za 30 sekundi, bez ribanja!
21:40 Dom i saveti Veš će mirisati 3 dana bez kapi omekšivača: Primenite bakin trik od 30 dinara koji čini čuda!
09:07 Lepota i Moda Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled
08:30 Porodica Gore od cigareta i kocke: Jedna zavisnost je poseabno teška, deluje bezazleno, ali lako može da vam uništi život
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo