13:31 Dom i saveti I ne, nisu sirće i soda bikarbona nego nešto još mnogo bolje: Evo kako da očistite požutelu dasku od wc šolje, da ne biste morali da kupujete drugu
08:58 Dom i saveti Nema ribanja, nema mučenja, sama sve uradi: Ova domaća pasta razara masnoću u rerni, samo je ostavite preko noći da deluje
17:07 Dom i saveti "Moji drveni podovi iz 1919. nikad nisu bolje izgledali": Ni slučajno više sirće, jer zbog ovog sastojka iz kuhinje se mnogo bolje cakle, prašina doslovno beži
08:51 Dom i saveti Sipala sam 50 grama ovog praha u wc šolju i ostavila preko noći: Ujutru je sav kamenac nestao, bila je kao nova
17:53 Dom i saveti Ma kakav izbeljivač, to više ne koristim! Moj posiveli veš bude beo kao sneg kad ubacim ovu sitnicu u mašinu
12:50 Dom i saveti Ritual čišćenja koji se naše bake izvodile jednom mesečno: Ako želite da se u kuću vrati zdravlje, mir, sreća uradite 1 stvar. a tiče se podova
08:57 Dom i saveti Skida kamenac za 30 dinara kao od šale! Jedno sredstvo koje imate u kući bolje čisti od skupih proizvoda!
15:00 Dom i saveti Košta samo 20 dinara, a čini čuda za tepihe: Otklanja i najgore fleke, kada ga oribate s ovim, izgledaće kao nov
16:37 Dom i saveti Čišćenje plastičnih stolica nikad nije bilo lakše! Istrljajte ih ovom tečnošću, biće kao tek kupljene!
13:41 Dom i saveti Požuteli prekidači za svetlo će biti kao novi! Dovoljan je 1 sastojak za čišćenje PVC stolarije, odmah će zabeleti!
13:57 Dom i saveti Očistite sve tepihe u kući za 250 dinara: Bez mnogo ribanja i muke izgledaće kao novi!
09:17 Dom i saveti Nećete više morati loviti mušice po stanu: Zasadite ovu biljku i zaboravite na sve muke sa insektima
08:32 Ispovesti Jetrva je ukrala ime našeg deteta: Smislili smo genijalan plan da rešimo problem, ali onda je dever umešao prste
08:02 Horoskop Od danas je Venera u Blizancima i sve će biti lepše: Nije vreme za teške razgovore, već za ljubav i smeh
07:45 Dom i saveti Nastupa iznenada i bez upozorenja: Ovo je uzrok smrti Majkla Medsena, pronađen mrtav u svom stanu
22:07 Horoskop Brdo para stiže za 1 znak horoskopa: Taj srećnik će u julu dobiti veliki novac, povišicu plate ili bolje plaćen posao!