08:10 Dom i saveti Jednostavno i lako: Ovo je najsigurniji način da očistite unutrašnjost stakla na rerni
14:19 Dom i saveti Zidove sam oprala smesom od dva sastojka: Rezultat me zaprepastio, izgledalo je kao da sam okrečila stan
22:15 Dom i saveti Magičnu krpu ima svaka domaćica: Evo kako se pravilno peru i koji im je rok trajanja
21:09 Dom i saveti Požuteli su vam jastuci? Vratite im belinu na jednostavan način, sve sastojke imate kod kuće
15:29 Dom i saveti Očistite bele patike bez muke: Anita kaže da ih pere na ovaj način i uvek izgledaju kao nove!
20:51 Dom i saveti Očistite sve tepihe u kući za 250 dinara: Bez mnogo ribanja i muke izgledaće kao novi!
08:10 Dom i saveti Držač za četkicu za zube je jedno od najprljavijih mesta: Evo kako da ga lako očistite, sve što vam treba je sirće
08:40 Lepota i Moda Izgledaće kao nove: Uz trik koji ćete obožavati očistite četkice za šminku za samo par minuta
08:10 Dom i saveti Jeftino i efikasno: Rešite se tvrdokornog kamenca sa slavine uz namirnicu koju svi imate u kuhinji
16:38 Dom i saveti Masnoća se skida se za čas: Jednostavan trik kako da najlakše očistite staklo od rerne
12:25 Poznati Bivša devojka Bena Afleka "ulovila" pravu premiju: Važi za serijsku zavodnicu, a sada je uhvaćena kako se ljubi sa jednim od najmoćnijih ljudi na svetu
11:56 Poznati Kejt Midlton je bila luda za ovim poznatim i prezgodnim frajerom: Iako se udala za Vilijama ,i dalje se javlja bivšem
11:27 Lepota i Moda Kada budete videli njen donji veš pašćete u nesvest: Slavna pevačica "prešla igricu", prolaznici su imali šta da vide
10:52 Poznati Dženifer Lopez uhvaćena u društvu misterioznog muškarca: Ovim prizorom niko se nije nadao, da li je Aflek pao u zaborav?
10:03 Porodica Ovo radi muškarac koji vas voli: Njegove prave namere se kriju u 11 obrazaca ponašanja, bukvalno su nepogrešivi