13:43 Poznati Evo kako zapravo izgleda Selena Gomez: Pokazala lice bez šminke i filtera i srušila instagram
09:55 Poznati Udala se i šta sad? Milijarderka je ostvarila sve snove, osim jednog, evo šta ima u planu
09:14 Poznati Selena Gomez se udala! Venčanica kao iz bajke sve oduševila, pojavile se prve fotografije glamuroznog venčanja
17:00 Poznati Selena Gomez ga uhvatila na delu! Tajno se dopisivao s koleginicom, njena reakcija je hit!
15:22 Poznati Izaziva muški pol: Pevačica viđena u golišavom izdanju, svi su gledali u detalj na njenoj butini
12:26 Poznati Pokazala vrelo telo: Selena Gomez pozirala u minijaturnom bikiniju, ali svi su gledali u detalj na njenoj glavi
09:31 Poznati Verili se, a svadbu batalili: Selena Gomez ćuti o udaji za muzičara, mutni su oboje, sprema li se najgore?
19:05 Poznati Selena objavila veridbu, a Džastinu se srušio svet: Bez burme, čudne objave i sve glasnija priča o razvodu
17:20 Poznati Najneprijatniji trenutak na Met Gali: Ženu Džastina Bibera oblio hladan znoj kada je čula ime svoje večite suparnice!
11:47 Poznati Bili su par iz snova, a onda se desio sunovrat: Selena Gomez prekinula tišinu, konačno progovorila o problematičnom pevaču
15:20 Poznati Ponašaju se kao deca: Slavni par šokirao fanove ovim pozama, muzičar stao na sve 4, a ona...
18:57 Poznati Jadan njen verenik: Selena Gomez ga je zgrabila, pa onda uradila ovo, pogledajte samo tu scenu!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac