12:18 Poznati Otkrivena je reakcija Seleninog bivšeg nakon što je saznao da se verila: Džastin Biber je imao samo jedno da poruči svojoj bivšoj ljubavi
21:31 Poznati I dalje se ne smiruju strasti oko veridbe Selene Gomez, sada objavili sve do detalja: Kako je iza kulisa sve izgledalo, šta joj je ovo napravio?
09:27 Poznati Verila se Selena Gomez, muzičkom producentu se zaklela na večnu ljubav: ,,Zauvek počinje sada"
18:27 Lepota i Moda Ima brdo problema, ali ovo joj pomaže: Selena Gomez je pronašla vrhunski način da se izbori sa stresom, svima ga preporučuje
18:27 Lepota i Moda Brutalne farmerke koje se uklapaju uz sve: Izdužuju figuru, sakrivaju stomak, a najbolje se kombinuju uz ovaj komad
15:53 Poznati "Slava od malih nogu me je u dvadesetima uništila": Jedna je od najmlađih milijarderki na svetu, ali jedno nikako ne može da prežali
12:26 Poznati "Čoveče, nemoj da budeš smarač, budi kul": Selena Gomez otkrila koje uslove dečko mora da ispuni da bi izašla sa njim na dejt
17:02 Poznati Ovo je noćna mora Srpkinja: Selena Gomez bez stida pokazala ono što mnoge žene ne bi ni u ludilu, ostavila jasnu poruku
14:26 Lepota i Moda Selena Gomez izgleda kao boginja: Očarala u jednostavnom autfitu koji vole sve žene u Srbiji, podsetila na bivšu prvu damu
17:46 Poznati Ima 32 godine, a već ne zna šta će sa parama: Sada se uvrstila u listu milijardera kao najmlađa bogatašica
14:00 Poznati "Smatraju da sam žrtva jer ne mogu da imam decu": Selena Gomez nikad žešće odbrusila onima koji je žale
12:52 Ispovesti Strašno je tugovala jer nikada ne može nositi svoje dete: Ako zatrudni život joj može biti ugrožen
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime