09:47 Porodica Uklapate li se u formulu: Koja je "dozvoljena" razlika u godinama? Evo koji je "broj" idealan da bi veza opstala
11:54 Ispovesti Moj muž je 43 godine stariji od mene: Govore joj da može deda da joj bude, ali postoji jedna caka u njihovom braku
16:34 Ispovesti U vezi je sa 22 godine starijim i tretira je kao kraljicu: "Ne moram ni prstom da mrdnem, a mene gleda kao u boginju"
16:59 Poznati "Kako dopušta da je vaćari deda od 52 godine?!" Šok fotka pevača sa 40 godina mlađom devojkom izazvala haos u javnosti
10:18 Ispovesti Udala se za 45 godina starijeg i ima ogroman strah: "Samo strepim da mi ovo ne uradi"
19:11 Ispovesti Prava ljubav godine ne broji: U braku je sa duplo starijim, pričali su da neće uspeti, a oni su nikad srećniji
13:35 Poznati Kontroverzan brak: Alina (55) se udala za 31 godinu mlađeg, a sada im se ostvarila ova velika želja
15:58 Ispovesti Prava ljubav godine ne broji: Već je bila zaljubljena kad je saznala koliko je stariji od nje, plašilo je samo jedno
18:24 Ispovesti Ona ima 16, a njen muž 66 godina: Društvene mreže bruje o kontroverznom braku maloletnice, a evo kako su se upoznali
16:09 Ispovesti Trudna sam, a 23 godine stariji muž ne želi ponovo da bude otac: Žena se "slomila" od očaja, hoće da bude majka, ali...
08:14 Ispovesti Natalija kaže da ljudi misle da je premlada za svog verenika: "Svi se začude kad čuju pravu ISTINU"
08:25 Porodica Koja je idealna razlika u godinama za vezu, ako želite da potraje? Evo šta kažu istraživanja
22:08 Poznati Robert De Niro i njegova 35 godina mlađa devojka u centru pažnje: Prošetali crvenom tepihom, ali nisu bili sami!
21:39 Zdravlje Ova obuća uništava stopala: Izbegavajte je po svaku cenu i ne igrajte se sa svojim zdravljem
21:10 Poznati Svi su čekali da čuju pravu istinu: Evo zašto Megan Markl nije bila dobrodošla u poslednjim minutima života kraljice Elizabete
20:41 Zdravlje Vrhunski kardiolozi se jednoglasno složili: Ova hrana je puna holesterola i ubica za srce, nismo ni svesni koliko je nezdrava
20:12 Zdravlje Dobro pogledajte svoje nokte: Ova promena može ukazivati na opasnu bolest, javite se lekaru pre nego što bude prekasno
19:43 Dom i saveti Pao vam je mobilni u WC šolju? Ima još spasa za njega, samo pratite ova uputstva i neće vas "odrati" u servisu!