17:02 Zdravlje Mnogi ih ne primete: Ove promene mogu biti rani simptomi demencije, nije samo pamćenje
19:43 Zdravlje Naučnici upozoravaju: Ovaj lek bez recepta može uticati na pamćenje i dovesti od demencije
12:54 Zdravlje Snižava holesterol i čuva pamćenje: Jedite svaki dan ovo voće, jeftino je i svuda ga ima
16:17 Ispovesti "Moj tata više ne zna ko sam ja": Potresna ispovest sina čiji je otac oboleo od demencije
17:57 Zdravlje Izbegavajte ovo piće: Mnogi ga piju svakog dana, a nisu svesni da može da poveća rizik od demencije
15:31 Zdravlje Skriveni simptom demencije javlja se u ustima: Ako ga budete osetili, obavezno idite kod lekara
19:04 Zdravlje Navika koja uništava pamćenje: Svi to radimo, a nismo ni svesni da loše utiče na mozak
17:32 Zdravlje Rizik od demencije se smanjuje: Navika za koju svi mislimo da je štetna, može da poboljša zdravlje mozga
20:32 Zdravlje Venčani ili samci? Evo koja grupa ljudi ima manji rizik od demencije, zdraviji su i dugovečniji od ostalih
15:54 Dom i saveti Prepoznavanje ranih simptoma: Ako ste naglo počeli da jedete ovu hranu, možda je to prvi znak demencije
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog