18:23 Zdravlje Usporava demenciju: Ovaj uobičajen lek bi mogao da se bori i protiv teže bolesti, često ga pijemo kada smo prehlađeni
11:30 Zdravlje Evo kad počinje starenje mozga: Stručnjaci došli do novog iznenađujućeg otkrića o demenciji
08:17 Zdravlje Skriveni simptom demencije javlja se u ustima: Ako ga primetite, odmah se obratite lekaru
17:02 Zdravlje Mnogi ih ne primete: Ove promene mogu biti rani simptomi demencije, nije samo pamćenje
19:43 Zdravlje Naučnici upozoravaju: Ovaj lek bez recepta može uticati na pamćenje i dovesti od demencije
12:54 Zdravlje Snižava holesterol i čuva pamćenje: Jedite svaki dan ovo voće, jeftino je i svuda ga ima
16:17 Ispovesti "Moj tata više ne zna ko sam ja": Potresna ispovest sina čiji je otac oboleo od demencije
17:57 Zdravlje Izbegavajte ovo piće: Mnogi ga piju svakog dana, a nisu svesni da može da poveća rizik od demencije
15:31 Zdravlje Skriveni simptom demencije javlja se u ustima: Ako ga budete osetili, obavezno idite kod lekara
10:55 Horoskop Napredak je na vidiku: Pun Mesec u Jarcu 10. jula donosi transformaciju za 3 znaka, vrata su širom otvorena
10:31 Poznati Opasno se zaratilo: Bred i Anđelina ponovo u svađi, niko ne popušta, a evo o čemu se radi
10:05 Lepota i Moda Ma kakve skupe kreme: Ove namirnice će spasiti vašu kožu nakon 50. godine, ima da se podmladite za tren
09:38 Porodica To je nekad bilo normalno: Muškarci zbog trenda počeli da tretiraju žene ovako, misle da su izmislili toplu vodu
09:13 Zdravlje Budite se pre alarma? Postoje 3 razloga zašto se to dešava, doktorka Andrea je rešila misteriju
08:45 Ispovesti "Devojka mi je postavila ultimatum - ili pas ili ona“: Momak se požalio i pokrenuo lavinu komentara