18:23 Zdravlje Usporava demenciju: Ovaj uobičajen lek bi mogao da se bori i protiv teže bolesti, često ga pijemo kada smo prehlađeni
11:30 Zdravlje Evo kad počinje starenje mozga: Stručnjaci došli do novog iznenađujućeg otkrića o demenciji
08:17 Zdravlje Skriveni simptom demencije javlja se u ustima: Ako ga primetite, odmah se obratite lekaru
17:02 Zdravlje Mnogi ih ne primete: Ove promene mogu biti rani simptomi demencije, nije samo pamćenje
19:43 Zdravlje Naučnici upozoravaju: Ovaj lek bez recepta može uticati na pamćenje i dovesti od demencije
12:54 Zdravlje Snižava holesterol i čuva pamćenje: Jedite svaki dan ovo voće, jeftino je i svuda ga ima
16:17 Ispovesti "Moj tata više ne zna ko sam ja": Potresna ispovest sina čiji je otac oboleo od demencije
17:57 Zdravlje Izbegavajte ovo piće: Mnogi ga piju svakog dana, a nisu svesni da može da poveća rizik od demencije
17:05 Poznati Kao da nikada nije ni rađala: Pevačica (44) pokazala izvajanu figuru bez strija i celulita u crnom donjem vešu - zategnuta je kao praćka!
16:28 Porodica Otrov za decu: Sastojak u omiljenom letnjem napitku mališana može biti rizičan, evo šta kažu eksperti
15:55 Ispovesti Nisam zvala sestru na venčanje: Mrzimo se ceo život, tako da nisam imala izbora, ali mi je ipak žao jedne stvari
15:27 Poznati Proslavio 82. rođendan: Legendarni roker je u punoj energiji, partijao do sitnih sati, i to u društvu 44 godine mlađe
14:33 Lepota i Moda Suknja i šorc u istom paketu: Ovo je model koji se rasproda brzinom svetlosti, maksimalno praktičan i idealan za putovanja