08:17 Zdravlje Skriveni simptom demencije javlja se u ustima: Ako ga primetite, odmah se obratite lekaru
17:02 Zdravlje Mnogi ih ne primete: Ove promene mogu biti rani simptomi demencije, nije samo pamćenje
19:43 Zdravlje Naučnici upozoravaju: Ovaj lek bez recepta može uticati na pamćenje i dovesti od demencije
12:54 Zdravlje Snižava holesterol i čuva pamćenje: Jedite svaki dan ovo voće, jeftino je i svuda ga ima
16:17 Ispovesti "Moj tata više ne zna ko sam ja": Potresna ispovest sina čiji je otac oboleo od demencije
17:57 Zdravlje Izbegavajte ovo piće: Mnogi ga piju svakog dana, a nisu svesni da može da poveća rizik od demencije
15:31 Zdravlje Skriveni simptom demencije javlja se u ustima: Ako ga budete osetili, obavezno idite kod lekara
19:04 Zdravlje Navika koja uništava pamćenje: Svi to radimo, a nismo ni svesni da loše utiče na mozak
17:32 Zdravlje Rizik od demencije se smanjuje: Navika za koju svi mislimo da je štetna, može da poboljša zdravlje mozga
20:32 Zdravlje Venčani ili samci? Evo koja grupa ljudi ima manji rizik od demencije, zdraviji su i dugovečniji od ostalih
22:05 Horoskop Ovih 5 astro znaka su najveći borci za pravdu: Instinktivno reaguju kad osete da se nešto događa "ispod radara"
21:46 Dom i saveti Namirnica koja pomaže kod grčeva u nogama: Jedite je što češće i ublažite bolove u butinama i listovima
21:17 Zdravlje "Da sam slepo slušala lekare, danas vam ovo ne bih pričala": Mladoj ženi (27) intuicija spasila život - "nije sve bilo u mojoj glavi"
20:47 Lepota i Moda Teksas haljina u koju ćete se zaljubiti: Vrlo praktičan model, sakriva svaki višak, a za paklene vrućine je pun pogodak
20:19 Horoskop Najzahtevnije mlade se rađaju u ova 3 astro znaka: Od fonta na pozivnicama do boje salveta - sve mora da bude pod konac
19:50 Dom i saveti Ima rešenja za starački miris: Namirnica od 180 dinara će vam pomoći da ga izbegnete kada vas godine stignu