20:30 Zdravlje Ne perite odmah zube: Ovo su 3 slučaja kada je pametnije sačekati, preporučuje stomatolog
18:30 Zdravlje Idite kod zubara: Simptomi opasne bolesti mogu se primetiti u ustima, najviše pogađa žene
16:44 Zdravlje Nije šećer najgori: Od ovih namirnica se zubi brže kvare, varaju se oni koji misle da su zdrave
21:31 Zdravlje Osnovna stvar, ali ljudi ne znaju: Stomatolog otkriva kada treba prati zube, mnogi mahom prave istu grešku
13:50 Zdravlje Zubi se kvare: Ako plivate na ovim mestima, možete primetiti simptome neprijatnog stanja, i to nije sve
17:27 Zdravlje Zubi stradaju: Stomatolozi izdali važno upozorenje, stvar koju obožavaju Srbi može da uništi osmeh
13:21 Zdravlje Nije svaki za vas: Otkrijte kako da izaberete pravi konac za zube, jedna stvar je presudna
10:02 Zdravlje Navike koje kvare zube: Svi mahom radimo ove stvari, a stomatolog otkriva kako da sačuvamo blistav osmeh
18:58 Zdravlje Dobro pogledajte svoje zube: Ova promena može nagovestiti loše navike, ako ih primetite vreme je da se obratite zubaru
17:28 Zdravlje Misteriozna bolest mi zagorčava život: Ljudima deluje smešno, ali zbog nje sam 24 sata dnevno u bolovima, imam samo jedan plan
10:22 Zdravlje Zubi gube belinu zbog njih: Niste ni svesni koliko ove namirnice kvare lepotu vašeg osmeha, a evo šta preporučuju eksperti
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac