10:02 Zdravlje Navike koje kvare zube: Svi mahom radimo ove stvari, a stomatolog otkriva kako da sačuvamo blistav osmeh
18:58 Zdravlje Dobro pogledajte svoje zube: Ova promena može nagovestiti loše navike, ako ih primetite vreme je da se obratite zubaru
17:28 Zdravlje Misteriozna bolest mi zagorčava život: Ljudima deluje smešno, ali zbog nje sam 24 sata dnevno u bolovima, imam samo jedan plan
10:22 Zdravlje Zubi gube belinu zbog njih: Niste ni svesni koliko ove namirnice kvare lepotu vašeg osmeha, a evo šta preporučuju eksperti
10:02 Zdravlje Zubi beli kao biseri: Evo kako da na prirodan način održite lep i blistav osmeh, zaboravite na izbeljivanje
10:03 Zdravlje Znaju da lažete čim zinete: Stomatolozi vide ovih 8 navika u vašim ustima, jedna je posebno šokantna
10:33 Zdravlje Obratite pažnju na zube: Mogu da otkriju rizik od opasne bolesti, javlja se kod žena starijih od 65 godina
12:34 Poznati "Stare sam uništio potpuno": Robi Vilijams pohvalio se novom promenom na sebi, a onda se umešala i žena i nastao je haos!
10:15 Zdravlje Pažljivo birajte konac za zube: Od ključne je važnosti kakvog je materijala, a evo i zašto
09:05 Zdravlje Stomatolog upozorava: "Ovu metodu svi koriste za izbeljivanje zuba, a zapravo šteti zubnoj gleđi i čini ih žutima"
20:57 Zdravlje Svi grešimo: Doktor objašnjava kako treba da peremo zube, ovaj način je definitivno najbolji
16:10 Zdravlje Lekari Anu nisu shvatili ozbiljno: "Intuicija mi je spasila život, da nije bilo nje, ne bih bila među živima"
16:07 Zdravlje Da li ste ikada pogledali deklaraciju na limunu? Nastasja otkriva istinu – da li se kora sme jesti ili stavljati u piće
15:50 Dom i saveti Na veš mašinama postoji dugme za koje skoro niko ne zna: Ako ga pritisnete, biće kao nova
15:37 Dom i saveti Neće pući nijedno ako ih ovako kuvate: Evo kako da izbelite jaja pre farbanja, a da sva ostanu čitava
15:13 Zdravlje Ne postoji lek: Virus od koga je preminula žena Džina Hekmana je jedan od najgorih na svetu, a evo kako se prenosi