Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Tema: zubi
Ne perite odmah zube: Ovo su 3 slučaja kada je pametnije sačekati, preporučuje stomatolog
15.11.2025. 20:30
|
1
Idite kod zubara: Simptomi opasne bolesti mogu se primetiti u ustima, najviše pogađa žene
01.10.2025. 18:30
|
0
Odlične za zube: Uvrstite ovih 7 namirnica u ishranu i zaobilazićete zubara
26.09.2025. 16:30
|
0
Nije šećer najgori: Od ovih namirnica se zubi brže kvare, varaju se oni koji misle da su zdrave
26.08.2025. 16:44
|
0
Osnovna stvar, ali ljudi ne znaju: Stomatolog otkriva kada treba prati zube, mnogi mahom prave istu grešku
23.07.2025. 21:31
|
0
Zubi se kvare: Ako plivate na ovim mestima, možete primetiti simptome neprijatnog stanja, i to nije sve
10.07.2025. 13:50
|
0
Zubi stradaju: Stomatolozi izdali važno upozorenje, stvar koju obožavaju Srbi može da uništi osmeh
31.05.2025. 17:27
|
0
Nije svaki za vas: Otkrijte kako da izaberete pravi konac za zube, jedna stvar je presudna
24.04.2025. 13:21
|
0
Navike koje kvare zube: Svi mahom radimo ove stvari, a stomatolog otkriva kako da sačuvamo blistav osmeh
02.04.2025. 10:02
|
0
Dobro pogledajte svoje zube: Ova promena može nagovestiti loše navike, ako ih primetite vreme je da se obratite zubaru
01.02.2025. 18:58
|
0
Misteriozna bolest mi zagorčava život: Ljudima deluje smešno, ali zbog nje sam 24 sata dnevno u bolovima, imam samo jedan plan
29.01.2025. 17:28
|
0
Shutterstock
Zubi gube belinu zbog njih: Niste ni svesni koliko ove namirnice kvare lepotu vašeg osmeha, a evo šta preporučuju eksperti
17.12.2024. 10:22
|
0
Najnovije
Najčitanije
8min
„Istina uvek izađe na videlo“: Bivša ljubavnica Dejvida Bekama se uključila u porodični rat!
29min
Smršala sam 38 kilograma za 6 meseci i to bez lekova: Ako sam mogla ja ovako lenja i troma, možete i vi!
47min
Dečak (8) objavio spisak kućnih obaveza: Vodi se žestoka rasprava oko onoga što mora da radi
1H
Kako je nije sramota? Ženu Aleka Boldvina razapeli na mrežama, a razlog je ćerkin autfit, pogledajte šta je obukla
1H
Bebe šeici su novi globalni hit: Mame napravile trend koji je zaludeo celi internet, vidite čega su se dosetile
30D
Božićni kaktus donosi radost u kuću: Raskošno će cvetati ako ga zalijete ovim napitkom
29D
Odmah ga stavite na ovo mesto, obožava ga! Procvetaće momentalno, raste kao iz vode, cvetovi samo niču kada mu nađete odgovarajući kutak
30D
Da vas ne bije maler u 2026. godini: Okitite jelku na ovaj datum, doneće vam novac i porodičnu sreću
29D
Uz 1 trik meso se topi u ustima i nikad nije žilavo: Kuvar nam je otkrio tajnu savršenog gulaša
28D
Ma kakva jaja i slanina: Ljudi koji žive preko 100 godina jedu ovo svako jutro i nikada nisu bolesni
Vidi sve
DOM I SAVETI
Shutterstock/ArtPhoto21
Odlični saveti
Sada je pravo vreme da spremite staru zamlju za cveće: Uradite ovo sa njom i kada je dodate u saksije, biljke će rasti kao iz vode
21:31
|
0
Shutterstock/Potashev Aleksandr
Nikada se više neće toliko nakupiti da ne može da se očistite danima: Evo kako da vam se led više nikada ne stvori u zamrzivaču
19:56
|
0
Foto: Shutterstock | shutterstock
super trik!
Zaboravite ribanje posuda od plastike: Trik sa papirom skida masnoću za 30 sekundi!
17:00
|
0
Foto: Shutterstock
VREME LOMI ORGANIZAM
Puca vam glava i sve ide naopako? Meteorolog otkriva zašto je danas mnogima loše
14:00
|
0
Najnovije
Foto: Printscreen | instagram
haos!
„Istina uvek izađe na videlo“: Bivša ljubavnica Dejvida Bekama se uključila u porodični rat!
16:10
|
0
Foto: Printscreen
SVAKA ČAST
Smršala sam 38 kilograma za 6 meseci i to bez lekova: Ako sam mogla ja ovako lenja i troma, možete i vi!
15:49
|
0
Foto: Shutterstock | Foto: Shutterstock
ispovest
Dečak (8) objavio spisak kućnih obaveza: Vodi se žestoka rasprava oko onoga što mora da radi
15:31
|
0
RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
AU!
Kako je nije sramota? Ženu Aleka Boldvina razapeli na mrežama, a razlog je ćerkin autfit, pogledajte šta je obukla
15:08
|
0
Shutterstock
Urnebesno
Bebe šeici su novi globalni hit: Mame napravile trend koji je zaludeo celi internet, vidite čega su se dosetile
14:47
|
0
NEMA ŠANSE DA POGODITE
Ima najjači glumački pedigre: Srbija obožava njegove roditelje, znate li o kome se radi?
14:29
|
0
Vidi sve
Ne perite odmah zube: Ovo su 3 slučaja kada je pametnije sačekati, preporučuje stomatolog