09:29 Horoskop Ne podnose nepravdu i svađe: Ljudi rođeni u 1 horoskopskom znaku lepim rečima menjaju svet
21:55 Horoskop Jedan znak je sam sebi najveći neprijatelj: Život mu prođe u tuzi, sve mu smeta, a u starosti obično ostane sam!
17:13 Horoskop Svako ih želi pored sebe, svi odlepe za njima: U osobe rođene u ovom znaku se svi zaljube "sad pa sad", divni su i voljivi
11:39 Dom i saveti Najpošteniji ljudi su rođeni u ovom znaku: Izbegavaju sukobe, odani su prijatelji i kolege i daju najbolje savete
09:30 Horoskop Vaga - godišnji horoskop za 2025. : Pare će se lepiti za vas, a tokom avgusta očekujte ponudu za brak
14:50 Ispovesti "Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje": Bezobrazna svekrva mi je dala uvredljiv poklon, a nije imala pojma da se sama izblamirala
15:57 Horoskop Danas se odvija anularno solarno pomračenje u Vagi: 4 znaka Zodijaka će posebno osetiti ovu energiju, bolje obratite pažnju
20:40 Horoskop Ovo je najbolji horoskopski znak, astrolozi se usaglasili: Osobe rođene u ovom znaku su empatične, pune optimizma i vrlo racinalne
20:31 Dom i saveti VAGA -Veliki godišnji horoskop za 2024: Na proleće problemi na poslu, a od leta vas čeka nešto o čemu već mesecima maštate
17:20 Horoskop "Čelična ruka u svilenoj rukavici": Astrolozi PROGLASILI koji je NAJBOLJI horoskopski znak i sami "CILJAJU" da im se tad deca rađaju
20:30 Horoskop Dnevni HOROSKOP za petak 28. oktobar Devicama sledi problem sa NOVCEM, Strlčeve će iznenaditi dugo očekivani POZIV
09:30 Horoskop Ovo su NAJGORI muževi u horoskopu: Dobro otvorite oči ako planirate da se udate, jedan je ŠVALER, drugi lenština, a za treće ćete se i sami iznenaditi
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac