08:31 Dom i saveti Usisivač vam se brzo zagreva i ne vuče kao pre? Uradite samo jednu stvar i biće kao nov
18:28 Dom i saveti Prestanite da kvarite usisivač: Ako imate ovih 6 navika, pod hitno ih promenite, savetuje ekspert za čišćenje
10:58 Dom i saveti Žene masovno stavljaju ovu biljku u usisivač: Kažu da bolji trik skoro nisu videle jer rešava problem koji nas sve jako smara
08:09 Dom i saveti Usisivač vam se brzo zagreva i ne vuče kao pre? Uradite samo jednu stvar i ponovo će raditi kao nov
15:43 Dom i saveti Širi se neprijatan miris dok usisavate? Stavite ovo u usisivač i kuća će vam predivno mirisati
08:10 Dom i saveti Rešite se neprijatnog mirisa iz usisivača: Stavite kozmetičku vatu u njega i bićete oduševljeni rezultatima
21:19 Porodica Slatko će vas nasmejati: Jorkširski terijer obožava kada ga vlasnica usisava, stalno se baca pod četku!
18:58 Ispovesti Dok je praznila kesu usisivača, sobarica pronašla prsten od 750 miliona evra: Pošteno ga je vratila, a evo šta je dobila zauzvrat
12:34 Dom i saveti Treba vam samo vlažna krpa: Samo uradite jednu stvar i usisivač će ponovo raditi kao da je nov
17:27 Dom i saveti Džaba se znojite: Većina domaćica pravi ovu grešku kada usisava, prašina ostaje, a mašina se kvari
22:00 Horoskop Nisu ni Ribe, ni Bikovi: Sutra, 26. decembra je sjajan dan za 2 znaka, trud će im se konačno isplatiti
21:32 Zdravlje Dobar san je zlata vredan: Osobe koje imaju ove navike imaju povećan rizik od moždanog i srčanog udara
20:59 Ispovesti Nisam mogla da verujem šta mi je napisala: Kupila sam kumi lep poklon za rođendan, a ona meni ovako
20:28 Dom i saveti Stižu gosti, a vi niste spremni: Evo 6 stvari koje treba da uradite kako bi vaš dom zablistao
19:57 Porodica Deca moraju da steknu ove navike: Što ih pre naučite životnim lekcijama, to će biti mentalno jača kada odrastu
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 26. decembar: Lavovima partner stvara napetost, Ribama stiđu dobre vesti