13:25 Lepota i Moda "Htela sam zbog BOLESTI da se UBIJEM!" VITILIGO devojka danas važi za modu IKONU oko koje se svi otimaju, a svoje "nesavršenosti" debelo je naplatila!
21:30 Poznati Svi se opraštaju od SRPSKE MANEKENKE: Izvršila je SAMOUBISTVO, a pre dva dana je objavila fotografiju u kojoj NIŠTA nije slutilo na TRAGEDIJU
11:15 Ispovesti 95-godišnja baka se našla na NASLOVNOJ strani najpoznatijeg MAGAZINA: U narodnoj nošnji pokazala svima koliko je SKROMNOST bitna
12:45 Poznati Sve oči su bile uprte u ĆERKU Monike Beluči: Godinama je Devu KRILA od javnosti, sada je ZABLISTALA na reviji, mnogi kažu da je LEPŠA od majke
15:01 Lepota i Moda Skinula se POTPUNO GOLA iako gazi ŠESTU deceniju: Slavna manekenka pokazala sve čari PRIRODNE lepote, savršeno zgodna da PAMET STANE
21:20 Poznati SIN JOJ SE UBIO PRED NJENIM OČIMA: Iza RASKOŠI i luksuza krilo se velo patnje i bola, "sirota mala bogatašica" bila je POGUBNA za muškarce
15:15 Poznati Trnovit put od SIROMAŠNE devojčice do SUPERMODELA: Evo šta Naomi Kembel nikada nije oprostila OCU!
21:30 Lepota i Moda Niko ne može da VERUJE da je pre bila MUŠKO: Sada je transrodna manekenka postala MODEL najprestižnijeg sportskog časopisa
19:35 Poznati Strmoglavi pad manekenke: Bila je neviđena RIBA, a danas kopa po KONTEJNERU, ostala je BEZ ZUBA i tušira se JEDNOM GODIŠNJE
11:53 Lepota i Moda Svako može da ostvari svoj SAN: Sofija je prvi MODEL sa Daunovim sindromom, a sada je angažovala NAJPOZNATIJA dizajnerska kuća
21:51 Lepota i Moda Prava modna revolucija i DOKAZ da se snovi ostvaruju: Sofija je PRVI Viktorijin model sa DAUNOVIM sindromom
21:17 Lepota i Moda "Žene su ljubomorne, a PROFIL mi brišu jer misle da sam ROBOT": Veronika na INSTAGRAMU izgleda BOŽANSTVENO, ali bira čudne NAČINE da bi dokazala da su njene GRUDI PRAVE!
13:18 Dom i saveti Ispovest Turkinje koja se udala za Aleksandra: "Otac je doneo odluku o mom preseljenju jer mi je branio da se venčam za Srbina"
13:00 Poznati Nina je nova ljubav Petra Strugara? Pre nje bio je oženjen dva puta, a veza s ovim pevačicom "pukla" je zbog konja
12:59 Lepota i Moda Izgledajte sjajno i sa puno samopouzdanja: Žizel Bundšen otkriva važna tri modna pravila za mršavije devojke
12:37 Lepota i Moda Nema šanse da ova žena ima 53 godine: Slavna pevačica još jednom srušila sve predrasude o "ženama u zrelim godinama"
12:33 Zdravlje Poznati lekar otkrio šta se sve krije u mlevenoj kafi: Posle ovoga će vam se "želudac okrenuti"
12:15 Lepota i Moda Neće vam trebati Insta filteri: Pretvorite puder u penu, dobićete ten savršen kao kod profesionalnih šminkera