Na izboru za MIS, Andreu je UDARILA STRUJA: Spremala se da održi govor, pa umalo da završi TRAGIČNO

Vesti 08.02.2023 17:30 0

Andrea Viktor je uzela mikrofon u ruku pa je došlo do nesreće

Na izboru za MIS, Andreu je UDARILA STRUJA: Spremala se da održi govor, pa umalo da završi TRAGIČNO

Printscreen/Youtube

Tokom izbora za mis u meksičkoj saveznoj državi Mičoakan umalo se dogodila tragedija kada je devojku udarila struja dok se spremala da održi govor.

Priredba se održala u gradu Sahuajo, a glavna junakinja sada već viralnog snimka je devojka po imenu Andrea Granados Viktor (22). Ona je manekenski šetala binom kako bi pokazala svoj šareni, pernati kostim i na kraju prišla mikrofonu. Problem je bio u tome što je takođe bila bosa.

Čim ga je uhvatila devojku je udarila struja, a ona je krenula da ide unazad i na kraju pala. Tih nekoliko sekundi nije mogla da ispusti mikrofon zbog grča u ruci, pa je zaprepašćena publika gledala kako posrće. Organizatori događaja su pritekli u pomoć i sklonili Andreu sa bine kako bi joj se ukazala lekarska pomoć.

 

@everdeen0695 Participante a señorita Sahuayo se electrocutó mientras transcurria dicho concurso ⚡️⚡️#sahuayomichoacán #sahuayomichoacán❤️ #sahuayo #vira #viral #parati #paratodos ♬ sonido original - Eduardo Everdeen

 

Ubrzo je objavljeno da se devojka brzo oporavila i da će ponovo izaći na binu da održi govor kojim je trebalo da se predstavi publici.

– Zovem se Andrea Granados Viktor, imam 22 godine i trenutno radim kao šminkerka i model za neke lokalne brendove. Ponosna sam što sam rođena u ovoj zemlji rada, kulture i tradicije: Sahuaju, Mičoakanu – ispričala je Andrea.

Bez obzira na svoj nezaboravni nastup ostala je bez krune, ali je završila kao prva pratilja misici Marijani Orosko.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading