Danijela je manekenka od 90 kilograma i šalje VAŽNU poruku: U intimnim odnosima NIJE važno što vam se trese stomak ili butine, samo ovako ćete biti ŽIVA vatra

Vesti 25.01.2023 11:00 0

Danijela je poslala snažnu poruku svim krupnim ženama o intimnim odnosima

Danijela je manekenka od 90 kilograma i šalje VAŽNU poruku: U intimnim odnosima NIJE važno što vam se trese stomak ili butine, samo ovako ćete biti ŽIVA vatra

Printscreen/Instagram

 

Jedna TikTokerka je snimila vrlo inspirativni video u kom govori o intimnosti kao osoba veće veličine. Snimak, koji ima 3 miliona pregleda i broji i dalje, prikazuje Danijelu kako govori o uobičajenim nesigurnostima koje mnogi ljudi osećaju u vezi sa svojim telima dok imaju intimne odnose.

- Ko god treba da čuje ovo, druga osoba ne mari za tvoje tamne unutrašnje butine, kaže ona.

- Njih nije briga za tvoje tamne pazuhe. Dlake na telu su najmanje važna stvar, i iskreno, ako mu je zaista to bitno – nije zreo. Vaš stomak je već bio poznat od pre nego što ste već počeli – pa se opustite i samo se zabavite. Ako ste stigli tako daleko, zašto preterujete ako čak misle da ste zgodni? Bićete bukvalno pola -naked.

- Prestanite da razmišljate. Najnezgodnije i "najružnije" pozicije će verovatno biti najbolje, kaže Danijela zaključuje:

- I pre svega, radi stvari svojim tempom i sopstvenim granicama, a ako treba da staneš – apsolutno prestani. Nema potrebe da nastaviš.

Mnogi gledaoci su odgovorili da se mnogo pronalaze u videu i kako im je to dalo samopouzdanje koje im je potrebno.

- Činjenica da si prvo rekla tamna unutrašnja strana butina i to je uvek jedina stvar koja mi pada na pamet kada se spremam da uradim nešto. Rasplakala me je.

Još jedan komentator je napisao:

- Ovo mi je trebalo. Udata sam, ali i dalje sam nesigurna u vezi ovih stvari bez obzira koliko me puta uveravao.

Video je takođe inspirisao kreatorku iz Velike Britanije, Florens Simpson, da napravi sličan klip.

- Hajde da pričamo o intimnosti u telu veće veličine, rekla je ona.

- Oni znaju da imaš trbuščić, znaju da ti se ruke tresu, znaju da ti se butine tresu. I pogodi šta? I dalje žele da spavaju sa tobom. Zato što je tako vrelo!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading