Sa 26 godina se udala za 63 godine STARIJEG, sahranila sina, pa oduzela sebi ŽIVOT: Iza sebe je tada ostavila PETOMESEČNU ćerku a ŠEST muškaraca su tvrdili da su OČEVI!

Vesti 06.11.2022 11:30 0

Jedna od najlepših žena devedesetih

Sa 26 godina se udala za 63 godine STARIJEG, sahranila sina, pa oduzela sebi ŽIVOT: Iza sebe je tada ostavila PETOMESEČNU ćerku a ŠEST muškaraca su tvrdili da su OČEVI!

Printscreen/Youtube

Ana Nikol Smit važila je za ženu koju su muškarci obožavali. Američka glumica, manekenka i Plejboj zečica koje je preminula 8. februara 2007. godine, na vrhuncu lepote, kada je njena ćerka Danelin Birkhed imala samo pet meseci.

Iako je uživala u raskošnom životu, plavokosa lepotica je zapravo bila veoma nesrećna.

 

 

Njena priča je počela u Hjustonu, gde je rođena 1967. godine pod imenom Viki Lin Hogan. Živela je teško, napustila je srednju školu, udala se mlada i rodila sina Danijela, ali brak sa njegovim ocem nije mogla da održi. Radila je kao igračica, konobarica i striptizeta, ali je u žižu javnosti dospela kada se slikala naga za ''Plejboj'' 1993. godine.

- Odrastala sam u siromaštvu. Mnogo toga sam želela da napravim, ali jednostavno nisam imala mogućnosti. Bila sam zlostavljana, a postoji gomila stvari koje čak ne mogu ni spomenuti. Sada kad sam dobila to bogatstvo i slavu, osećam se kao Pepeljuga - ispričala je u jednom intervjuu.

Bila je miljenica Hju Hefnera jer je njen izgled bio klasičan - plava kosa, krupne oči, pune usne i velike grudi. Nema ko je nije voleo, a to joj se isplatilo i na poslovnom planu jer su mnogi želeli njeno lice i telo u reklami. Čak je postala i zečica godine. Ono što je frapiralo ceo svet je odluka da se uda za Džeja H. Maršala koji je bio naftni magnat i milijarder, ali i mnogo stariji od Ane.

 

 

Udala se za njega 1994. godine - ona je imala 26 godina, on 89, a njihovo poznastvo je datiralo još od vremena kada se bavila striptizom i igrala po klubovima. Posle nešto više od godinu dana njihovog braka, on je preminuo.

Iako je Huard trošio bogatstvo na nju, ona se nije nalazila u testamentu.

Ljuta i povrađena, Ana je pokrenula sudsku bitku, jednu od najvećih, a u međuvremenu polovina parničara nije više među živima.

 

 

Ne tako dugo nakon toga, ona nastavlja da luduje po žurkama, drogira se i  vodi promiskuitetni život. Pokušala je na neki način da oživi svoju karijeru ali su sve uloge bile male i beznačajne. Često bi se na nekoj dodeli nagrade pojavila pijana, toliko da jedva stoji. 

Usledila je i borba sa kilogramima sa kojom borila, nekad uspešno, nekad ne.

 

 

Oduvek je bila na meti novinara, a posebu pažnju je izazvala njena trudnoća. Svi su se pitali ko je mogući otac deteta a u krštenici njenog deteta je stajalo Hauard K. Stern, njen dugogodišnji advokat sa kojim je godinama navodno bila u tajnoj vezi.

Danielin se rodila 2006. godine na Bahamima i umesto da to bude jedan od najsrećnijih dana u starletinom životu, desila se tragedija. Njen sin, Danijel (20) je došao da vidi polusestru, ali je preminuo u bolničkoj sobi gde mu se nalazila majka. Navodno ga je ubila velika količina narkotika.

 

Neutešno je plakala i želela da uđe u kovčeg da bi bila sa njim. Bili su veoma vezani i bliski i mnogi smatraju da je ta tragična situacija bio njen početak kraja.

Posle sinovljeve sahrane, ona se navodno udala za svog advokata na nezvaničnoj ceremoniji i sve je to obavijeno velom tajne i izazivalo je veliku nevericu jer nema mnogo tragova o venčanju.

 

 

Samo nekoliko meseci kasnije, Ana je pronađena mrtva u hotelu. Prema nalazu obdukcije, preminula je jer je uzela miks tableta. Iza sebe je ostavila petomesečnu devojčicu koju danas odgaja njen biološki otac Leri. 

Posle Anine smrti otpočela je mučna bitka da se utvrdi ko je otac devojčice. Javilo se mnogo njih i svi su tvrdili da su oni otac, ali se kraju ispostavilo da je biološki otac Leri.

 

 

Komentari (0)
Loading