17:52 Dom i saveti Savršena turska kafa nije naučna fantastika: Zbog ovoga ispadne kiselkasta i gorka, a štos se izvede za 30 sekundi
18:09 Dom i saveti Ovo je najčešća greška koju pravite kada kuvate kafu: Nikako ne radite ovo, samo je spržite bespotrebno
11:55 Dom i saveti Domaću kafu svi pogrešno kuvamo: Ovo je najčešća greška koju ljudi prave, a uništava joj ukus
13:05 Dom i saveti Ovako će turska kafa biti savršeno kremasta: Petra otkrila u čemu je caka pravljenja ovog omiljenog napitka
10:27 Dom i saveti Samo ovako će biti savršena: Evo kako da skuvate kafu da bi imala bogat ukus, otkrivamo sve tajne kafedžija
11:31 Dom i saveti Bolju od ove još niste popili: Greška koju svi pravimo kad kuvamo tursku kafu, a kvari joj ukus!
10:52 Dom i saveti E, ovo je prava turska kafa: Turkinja podelila fantastičnu metodu pripreme, mnogo je penastija od naše verzije
14:30 Dom i saveti Snajka iz Bosne pokazala kako se pravilno kuva turska kafa: Iznenadićete se koliko je drugačije nego kod nas
20:45 Zdravlje Ovo morate da uradite kada pijete KAFU: Dr Voja otkrio da je KLJUČNA za zdravlje, a mnogi je "preskaču"!
15:10 Porodica Tata me vozi na posao, a imam 27 godina: Devojka ne vidi uopšte problem u tome, šta vi mislite o ovom trendu koji je zaludeo mlađe generacije?
14:50 Ispovesti "Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje": Bezobrazna svekrva mi je dala uvredljiv poklon, a nije imala pojma da se sama izblamirala
14:32 Poznati Pretili joj smrću, a danas je jedna od najuticajnijih žena na svetu: Zagazila je u devetu deceniju, a i dalje se bori kao lavica
14:04 Dom i saveti Ova 2 sastojka rešavaju fleke od crnog vina: Nije ih nemoguće skinuti, a sve što vam treba već imate u kući
13:33 Ispovesti Moj sadašnji muž želi da se odreknem svog sina iz prethodnog braka: Sada se nalazim između dve vatre, a pakao je počeo ovako
13:06 Dom i saveti Duži rok trajanja jaja: Ceo život ih na pogrešnom mestu čuvate, zbog ove uobičajene navike vam se i kvare