Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : talasi

Kosa
10:03 Lepota i Moda

Viralni trik koji ćete obožavati: Do savršenih talasa za manje od pet minuta, imaćete frizuru kao iz salona

Lokne
15:50 Lepota i Moda

Potrebna vam je samo gumica za kosu: Zablistajte uz opuštene talase za samo pet minuta

Kosa
18:17 Lepota i Moda

"Dramatični" talasi u kosi kao najtrendi frizura ove jeseni: Lako se stilizuje, a izgleda glamurozno

Kosa
08:40 Lepota i Moda

Trik za talasastu kosu bez korišćenja toplote: Sve što vam treba je gumica za kosu

Talasi u KOSI: Pronašla je najlakši NAČIN da ih napravite, za FENOMENALNU frizuru potrebna vam je samo plastična kesa
11:41 Lepota i Moda

Talasi u KOSI: Pronašla je najlakši NAČIN da ih napravite, za FENOMENALNU frizuru potrebna vam je samo plastična kesa

Da li znate šta sve MORE LEČI? Na naše ZDRAVLJE povoljno deluju talasi, plivanje, ali i OVE stvari
12:45 Zdravlje

Da li znate šta sve MORE LEČI? Na naše ZDRAVLJE povoljno deluju talasi, plivanje, ali i OVE stvari

Apsolutni HIT ovog leta: Talasasta KOSA zauzeće prvo mesto kod ŽENA u toplim danima
20:30 Lepota i Moda

Apsolutni HIT ovog leta: Talasasta KOSA zauzeće prvo mesto kod ŽENA u toplim danima

most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

shutterstock
18:58 Dom i saveti

Štetočine će momentalno pobeći: Stavite ovo u zemlju i rešite ih se zauvek, više neće grickati vaše biljke

fleke
16:36 Dom i saveti

Kako ukloniti žutilo sa bele odeće: Od sada ćete zaboraviti na klasično pranje, ovaj trik rešava i najgore fleke!

žena
16:07 Dom i saveti

Očistite klima uređaj potpuno besplatno: Uz ove trikove sačuvaćete 50 evra, koliko bi dali majstoru

cveće
16:00 Dom i saveti

Pravo vreme je da ga posadite: Za ovo prelepo cveće kažu da donosi ljubav u kući, komarci od njega beže kao ludi

žene
15:50 Dom i saveti

Imam 50 godina, a svi misle da mi je 30: Pola minuta mi treba da obrišem bore i podmladim lice

watch-icon

Preporučujemo

Shutterstock
22:00 Horoskop

Novčana kiša pljušti: Rođene u ova 3 znaka čeka ogroman finansijski priliv u četvrtak, 29. maja, imaće pune ruke para

dete
21:30 Porodica

Dete za desetku: Ako mu stalno govorite ovih 6 rečenica, od njega ćete stvoriti velikog čoveka

Jordan Strauss/Invision/AP
21:01 Lepota i Moda

Ovaj šorc vole sve Srpkinje: Lagan, prijatan, boja je prava letnja, a detalj na prednjem delu će vas oduševiti

Majka i ćerka
20:32 Ispovesti

Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća

Chris Pizzello/Invision/AP File
20:17 Poznati

Stigla prinova! Pevačica koju je zlostavljao Pi Didi rodila treće dete, evo kog je pola

Hari
20:00 Poznati

Izabrani novi glumci: Evo ko će glumiti Harija, Rona i Hermionu u seriji o omiljenom čarobnjaku u Srbiji

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.